PALVELUT

Kierrätyslaatikko

Kierrätä itsellä tai asiakkailla syntyvät arvometalliromut helposti, pidä työmaanne ja -varastonne siisteinä ja vapauta metalleihin sitoutunutta pääomaa yrityksenne käyttöön.

Miksi valita kierrätys­laatikko?

Tehokkaasti kierrätetty metalliromu pitää nurkat siisteinä ja palauttaa romuvaluutan tilille. Kierrätyslaatikko luo taloudellista säästöä vapauttamalla kätenne kierrätysasioista.

 

Vapautamme teidät kierrätyshässäkästä ja säästätte henkilötunteja
Työmaanne ja -varastonne pysyvät siisteinä
Toimitamme kierrätyslaatikon luoksenne ja hoidamme sen tyhjennyksen
Hinnoittelemme läpinäkyvästi ja rehdisti, inhoamme piilokustannuksia
Maksamme romusta tilille ajallaan, aivan kuten olemme sopineet
Kaikki kirjallisena. Meidän kanssa voit koska tahansa tarkistaa mitä on sovittu

Näin käytät kierrätyslaatikkoa

1. Tilaa kierrätyslaatikko

Laitetaan kierrätyslaatikko matkalle minne tahansa päin Suomea jopa yhden puhelun aikana

2. Kerää arvoromut laatikkoon

Voit kerätä laatikkoon yhtä tai usempaa laatua kerrallaan

3. Tilaa tyhjennys tai vaihto

Kierrätyslaatikon täyttyessä tilaat vain vaihdon. Parhaimmillaan se onnistuu saman päivän aikana.

Näin täytät kierrätyslaatikon

Yksi laatu kerrallaan

Kerää laatikkoon yhtä metallilaatua, eli kuparia, messinkiä, kaapelia tai akkuja.

Useampaa laatua eri kerroksiin

Kerää laatikkoon useampaa metallilaatua. Erottele metallilaadut toisistaan esim. pressulla tai pakkaa romut muovisäkkeihin.

Useampaa laatua sekaisin

Kerää kierrätyslaatikkoon useampaa romulaatua sekaisin ja jätä lajittelu meille. Vähennämme ostohyvityksestä lajittelupalvelun hinnan.

Kokemuksemme mukaan tämä monissa tapauksissa asiakkaallemme edullisemmaksi, kuin lajittelun järjestäminen työmaalla tai toimipisteellä.

OTA YHTEYTTÄ

Pistetäänkö kierrätyslaatikkoasiat kuntoon?

REFERENSSITARINA

Näin asiakkaamme käyttävät kierrätyslaatikkoa

Kierrätyslaatikko teki metallinkierrätyksestä vaivatonta ja kasvattaa Rautatiedon kassavirtaa

Lue referenssitarina

Miksi suosittelemme itseämme romutuskumppaniksi?

Koska osaamme nämä hommat.

01 Tiedämme mitä pitää tehdä

Voitte nukkua yönne rauhassa. Tuomme möhkälemäiseen ongelmaan selkeyden. Kerromme miten työ tehdään vaivattomimmin. Vaiheistamme ja aikataulutamme projektit niin, ettei teidän toimintanne kärsi kierrätystoimista.

02 Haluamme ratkaista teidän ongelmat

Olemme kiinnostuneita teidän toiminnasta ja kierrätykseen liittyvistä ropleemista. Meidän kanssa työskentely on ratkaisukeskeistä ja selkeää. Tartumme asioihin hymyssä suin.

03 Emme tule riskien kanssa

Romuttaminen tehdään työturvallisesti, ympäristöystävällisesti ja teidän tuotantoanne häiritsemättä. Romujen purkaminen, siirtäminen ja kierrättäminen ei pysäytä teidän tuotantoa. Savut, kaasut ja pölyt pidetään kurissa.

04 Panostamme laatuun

Meidän vaatteet ja koneet saattaa joskus olla paskaisia, mutta ne ovat parhaita. Työntekomme on turvallista, kestävää ja teitä palvelevaa. Toimitamme kaikki liput ja laput ja meillä on ISO 45001-, 14001- ja 9001 sertifikaatit taskussa.

05 Hinnoittelemme läpinäkyvästi

Tärkeintähän tässä romukaupassa on, että te tiedätte ennen kauppoja a) mikä hinta on ja b) mistä se muodostuu. Maksamme rahat ajallaan ja teemme romu- ja rahavirtojen seuraamisesta helppoa.

06 Toimimme ekologisesti

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassa ympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkien mahdollisten pykälien mukaan. Todistuksena tästä meillä on ISO 14001-sertifikaatti.

Kierrätyslaatikko on toiminut meillä loistavasti. Romutan asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja asiat hoidetaan vaivattomasti. Olemme laajentaneet kierrätyslaatikon käytön meidän jokaiselle toimipisteelle.

Sulo Saarijärvi Projekti-insinööri Rautatieto Oy

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme ropleemat

Löydämme ratkaisut. Meidän kanssamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaamme puolesta.

02 Opetamme romusta

Ajattelemme, että asiakkaamme pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä, kun hän ymmärtää romulaatujen, laatuvaatimusten ja hinnoittelun päälle.

03 Olemme umpirehellisiä

Se tarkoittaa, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Emme piilota kustannuksia romun hintaan tai lupaa mahdotonta.

04 Haasteet eivät ole esteitä

Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Kädet ei nouse pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä.

06 Yhteinen hyvä menee edelle

Suurissa projekteissa prosessit saattavat olla pitkiä ja vaatia useiden henkilöiden kuulemista. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Emme aja projekteissa omaa etuamme.

YRITYKSILLE

Katso palvelumme yrityksille

Puramme, viemme, kierrätämme ja maksamme. Hoidamme koko palvelun, aivan kuten sovitaan.

Lue lisää

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.