PALVELUT

Metalliromun nouto

Riskillä kouralla varustetut kuorma-automme suhaavat ristiin rastiin ympäri Suomea – vievät ja tuovat tavaraa. Hakevat täysiä rekkakuormia ja poikkeavat reitiltä ottamaan kuormantäytettä.

Miksi valita meidät?

Metalliromun nouto järjestyy jopa yhdellä soitolla. Puramme, haemme ja maksamme. Tämä on homma jonka me osaamme.

 

Noudamme metalliromua koko Suomen alueelta
Valmistelemme romut kuljetuskuntoon
Poistamme koneista ja laitteista vaaralliset aineet
Kyytiin nousee autot, maatalousromut, kattopellit ja oikeastaan kaikki alle 2 tonnia painavat kappaleet
Polttoleikkaamme suuret romukappaleet
Hinnoittelemme läpinäkyvästi ja rehdisti. Inhoamme piilokustannuksia
Meidän romu-ukkomme tulee aina paikalle hymyillen ja tuo enemmän ratkaisuja kuin ongelmia
Kaikki kirjallisena – meidän kanssa voit koska tahansa tarkistaa mitä on sovittu
romujen nouto koko Suomen alueelta

Romun nouto koko Suomen alueelta

Meiltä löytyy ratkaisut niin yksityishenkilöiden, yrittäjien kuin suurten teollisuusyritystenkin romujen noutamiseen.

Yksityishenkilöitä ja -yrittäjiä palvelemme usein noutamalla esimerkiksi romuautoja, pihojen ja maatilojen nurkkaromuja, sekä vanhoja maansiirtokoneita- ja laitteita.

Yritysasiakkaita palvelemme on vaihtelevien ja toimialasta riippuvien tarpeiden kanssa. Teollisuusyrityksiä palvelemme usein tuotantokoneiden ja -laitteiden päivittämisen yhteydessä, jolloin liikkuva purkuyksikkömme tyhjentää tuotantokoneista ja -laitteista vaaralliset aineet, polttoleikkaa romut ja kuljettaa ne lähimmälle toimipisteellemme. Purkuyrityksille taas toimitamme vaihtolavoja, jotka noudamme niiden täyttyessä.

Kokeneet ostajamme suunnittelevat noutopalvelun, romujen kuljetuskuntoon valmistelun ja logistiikassa hyödynnettävän kaluston asiakkaan tarpeiden mukaan.

Valmistelemme romut kuljetuskuntoon

Joskus metalliromuja tarvitsee valmistella kuljetuskuntoon. Kierrätettävien romujen suuri koko tai niiden sisältävät vaaralliset aineet aiheuttavat haasteita romujen kuljettamiseen ja jatkoprosessointiin, jolloin suoritamme romujen polttoleikkauksen ja koneiden kuivauksen ennen niiden kuljetusta.

Olemmekin romuttaneet kaikkea tuotantokoneista tuulimyllyihin ja valtamerilaivoihin, joita ei tuosta vain rahdata paikasta toiseen.

OTA YHTEYTTÄ

Käynnistetäänkö romutushommat?

Romujen nouto vai toimitus itse?

Romujen nouto

Isot romuerät

Riskit koura-automme noutavat yli 1000 kg:n romuerät koko Suomen alueelta niin yksityishenkilöiltä, yrittäjiltä kuin suurista teollisuusyrityksistäkin. Suosittelemme noutoa suurille erille, koska se on teille helppo kierrätysratkaisu. Polttoleikkaamme suuret romut ja poistamme koneista ja laitteista vaaralliset aineet ennen kuljetusta.

Metalliromun-nouto

Pienet romuerät

Pienet, alle 1000 kg:n romuerät, kuten yksittäiset mopot, pesukoneet, lipputangot, singerit, metallirunkoiset tuolit ja matonpuistelutelineet suosittelemme toimittamaan suoraan lähimmälle toimipisteellemme Kouvolaan, Lahteen tai Liminkaan. Riskit koura-automme eivät nouda pikkueriä.

Loistava asiakaspalvelu ja hyvä hinta saatiin. Lisäksi työntekijä kävi vielä pyytämättä esittelemässä pienelle työkoneista kiinnostuneelle taaperolle työkoneita. Kyytiinkin pääsi istumaan. Kiitos!

Iida Metalliromun noudon tilaaja

Miksi suosittelemme itseämme romutuskumppaniksi?

Koska osaamme nämä hommat.

01 Tiedämme mitä pitää tehdä

Voitte nukkua yönne rauhassa. Tuomme möhkälemäiseen ongelmaan selkeyden. Kerromme miten työ tehdään vaivattomimmin. Vaiheistamme ja aikataulutamme projektit niin, ettei teidän toimintanne kärsi kierrätystoimista.

02 Haluamme ratkaista teidän ongelmat

Olemme kiinnostuneita teidän toiminnasta ja kierrätykseen liittyvistä ropleemista. Meidän kanssa työskentely on ratkaisukeskeistä ja selkeää. Tartumme asioihin hymyssä suin.

03 Emme tule riskien kanssa

Romuttaminen tehdään työturvallisesti, ympäristöystävällisesti ja teidän tuotantoanne häiritsemättä. Romujen purkaminen, siirtäminen ja kierrättäminen ei pysäytä teidän tuotantoa. Savut, kaasut ja pölyt pidetään kurissa.

04 Panostamme laatuun

Meidän vaatteet ja koneet saattaa joskus olla paskaisia, mutta ne ovat parhaita. Työntekomme on turvallista, kestävää ja teitä palvelevaa. Toimitamme kaikki liput ja laput ja meillä on ISO 45001-, 14001- ja 9001 sertifikaatit taskussa.

05 Hinnoittelemme läpinäkyvästi

Tärkeintähän tässä romukaupassa on, että te tiedätte ennen kauppoja a) mikä hinta on ja b) mistä se muodostuu. Maksamme rahat ajallaan ja teemme romu- ja rahavirtojen seuraamisesta helppoa.

06 Toimimme ekologisesti

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassa ympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkien mahdollisten pykälien mukaan. Todistuksena tästä meillä on ISO 14001-sertifikaatti.

Romuta on hyvä kierrätyskumppani meille, koska heidän metallien hinnoittelu on kilpailukykyistä ja toimintakulttuuri on keskustelevaa ja asiakkaan intressejä huomioivaa. Meidän on helppo kysyä, jos jokin asia askarruttaa, eikä useiden vuosien yhteistyössä ole kertaakaan tarvinnut epäillä Romutan punnituksia tai lausuntoja.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme ropleemat

Löydämme ratkaisut. Meidän kanssamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaamme puolesta.

02 Opetamme romusta

Ajattelemme, että asiakkaamme pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä, kun hän ymmärtää romulaatujen, laatuvaatimusten ja hinnoittelun päälle.

03 Olemme umpirehellisiä

Se tarkoittaa, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Emme piilota kustannuksia romun hintaan tai lupaa mahdotonta.

04 Haasteet eivät ole esteitä

Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Kädet ei nouse pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä.

06 Yhteinen hyvä menee edelle

Suurissa projekteissa prosessit saattavat olla pitkiä ja vaatia useiden henkilöiden kuulemista. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Emme aja projekteissa omaa etuamme.

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.

METALLIHINNASTO

Katso kaikki ostohinnat

RRRomua?? RRRRakastamme. Katso muidenkin romulaatujen ostohinnat kerran kun täällä olet.

Metallihinnasto