Ostohinnasto

Romuraudan hinta

RRROMURAUTAA?? RRAHAA!!! Romuraudan hinta ennen kaupantekoa, joka pitää. Tärkeintä tässä työssä on se, että homma toimii ja rahat on tilillä sovittuna päivänä.

 

 

Haluamme rautaromusi

Romuraudan hinta. Läpinäkyvä hinnoittelu ja rehellinen kaupanteko.

Metallihinnastomme seuraa maailman markkinahintoja ja päivittyy kuukausittain.

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä metallihinnastoamme korkeampaa hintaa.

Huomaa, että me ei myydä rautaa. Me vaan ostetaan romurautaa!

  • Rakennusten purkamisesta syntyvät betoniteräkset. Ei saa sisältää näkyvää betonia tai muita materiaaleja. Esimerkiksi harjateräs ”sätkät” max. 1000 kg.
  • Murskan leukalevyt/kartiot
  • Kaikki 1-8 mm vahva levymäinen peltiromu. Esimerkiksi kattopellit, rännit, hyllypellit, sinkityt levyrangat, ostoskärryt, peltikaapit. Luokkaan ei hyväksytä lämpöpatterita, tynnyreitä, säiliöitä, polttoainetankkeja tai muita umpinaisia esineitä missään muodossa edes käsiteltynä (ts. luokkaan ei hyväksytä em. kappaleita, vaikka ne olisi litistetty, leikattu tai muuten käsitelty tarkoituksena tehdä niistä vaarattomia). Romu ei saa olla nauhamaista tai purkaantua sellaiseksi (esim. kierresaumaputki, verkot jne). Analyysi ei saa sisältää muita metalleja tai seostettuja teräslaatuja
  • Raskaskonekorjaamolla syntyvä romu. Sisältää sekapeltiä, alumiinia, jarrurumpuja, jousipakkoja jakorin metalliosia. Nesteitä sisältävät osat kuivattava. Ei saa sisältää suodattimia.
  • Kaikki > 3mm paksuinen sekalainen teräsromu, kokovaatimuksena on, että voidaan leikata koneellisesti. Nesteitä sisältävat osat on kuivattava ennen kierrätykseen toimittamista. Romu saa sisältää muita metalleja, mutta puuta, muovia tai muita materiaaleja lajike saa sisältää ≤ 1%.
  • Vahvat koneet ja rakenteet, joita ei voi leikata koneellisesti. Nesteitä sisältävat osat on kuivattava ennen kierrätykseen toimittamista. Ei saa sisältää puuta, muovia tai muita materiaaleja. Esimerkiksi työstökoneet, lämmityskattilat, järeät palkkirakenteet, metsäkoneiden rungot, isot harjateräs ”sätkät” yms.
  • Raskas >6mm paksuinen sekalainen teräsromu, kokovaatimus on, että voidaan leikata koneellisesti. Ei saa sisältää puuta, muovia tai muita materiaaleja. Nesteitä sisältävat osat on kuivattava ennen kierrätykseen toimittamista. Esimerkiksi kuorma-auton rungot, teollisuudesta puretut teräsrakenteet ja koneet, kuljettimet ilman hihnoja, puhtaat säiliöt ja palkit.
  • Kokonaiset maansiirtokoneet, saa sisältää öljyt ja muut nesteet. Painosta vähennetään renkaat vanteineen, nesteet, mukana tuleva maa-aines ja muut materiaalit, jotka ei ole metallia.
  • Sekalainen valurautaromu. Romu ei saa sisältää muita metalleja tai materiaaleja, eikä suuria kromattuja kappaleita. Tunnistaminen: helposti murtuvaa, haurasta, valamalla valmistettu, ei hitsaussaumoja, eikä voi leikata polttoleikkaamalla. Esimerkiksi valurautaiset työstökoneet, telat, jarrulevyt/rummut, kaivojen kannet/kehykset, trukkien peräpainot, isot viemäriputket, joissa ei ole sisällä saostumia tai lyijytiivisteitä, sekä ajoneuvojen puretut moottorilohkot.
  • Koneiden vastapainot ja muut paksut valuraudat.

Pyydä metalliromulle kirjallinen tarjous

Pitää myydä romua? Pitää saada romusta rahaa? Pitää tehdä kirjallinen tarjous ennen kauppoja. Siitä näkee paljon rahaa tulee ja miten romun hinta on laskettu.

Tarjous perustuu romun arvioituun määrään ja palvelujen arvioituun tarpeeseen. Lopullinen ostohyvitys määräytyy metallien todellisten laatujen, toteutuneiden punnituspainojen ja kuljettujen kilometrien mukaan.

Milloin romuista kannattaa pyytää kirjallinen tarjous?

Romuerä on suuri tai laadukas

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä ostohinnastoa korkeampaa hintaa.

rekka

Tarvitset romuille noudon

Vähennämme rahdin kustannukset metalleista tehtävästä ostohyvityksestä. Rahdin hinta riippuu kuljetuista kilometreistä, sekä kuorman määrästä.

Vajaiden kuormien kohdalla pyrimme sopimaan ns. kimppakyytejä asiakkaidemme välille, jotta saamme laskettua yhdelle asiakkaalle kohdistuvan rahdin hintaa.

Tarvitset apua niiden kierrättämisessä

Meiltä löytyy ratkaisut kaikenlaisiin metallinkierrätyshaasteisiin, olipa kyseessä tuotannossa tasaisesti syntyvä metalliromu, tuotantolaitteiden romuttaminen tai vaarallisia aineita sisältävä ja suuri maansiirtokone.

Metallinkierrätyspalvelujen hinta vähennetään metalleista tehtävästä ostohyvityksestä.

romukasa

Romua syntyy tasaisesti

Jos metalliromua syntyy tasaisesti ja tarvitset apua esimerkiksi sen kuljettamisessa tai keräämisessä, meiltä löytyy monenlaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Ostajamme auttavat sopivan ratkaisun löytämisessä ja arvioivat sinulle maksettavan ostohyvityksen määrän.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä romulle hinta tästä

PALVELUT

Rautaromun nouto

Riskillä kouralla varustetut kuorma-automme suhaa ristiin rastiin – vie ja tuo tavaraa. Rautaromun nouto järjestyy koko Suomen alueelta. Puramme, haemme ja maksamme.

Metalliromun nouto
RAHAT JA ROMUT

Maksuehtomme

Maksupäivät ovat työpäiviä, eli raha ei liiku viikonloppuina tai pyhäpäivinä.

Maksuaikamme

1 päivä

Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on alle 2000,00€.

7 päivää

Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on 2000,00 – 10 000,00€.

14 päivää

Yrityksille kaikissa maksutapahtumissa. Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on yli 10 000,00 €.

Palvelut

Onko sinulla metallinkierrätyshaaste?

Pitää liikuttaa romuja? Isoja koneita? Möhköjä? Turbiineja? Myllyjä? Maansiirtokoneita? Putkia ja johtoja? Pitää poistaa ympäristölle haitallisia aineita? Kuullostaa AIVAN meidän hommalta. Romut ei mahda mitään meidän ammattitaitoisille romuttajille ja riskeillä kourilla varustetuille kuorma-autoille.

Pitää tehdä tuotannossa syntyvistä romuista rahoja? Pitää säilyttää tuotantotilat siisteinä? Kuullostaa AIVAN meidän hommalta. Olemme romutuskumppanisi tositarkoituksella.

Älä jää romujen ja ropleemien kanssa yksin.

Palvelumme

Romua myyneenä hyvän ja palveluattiin palvelun olen saanut vähintäänkin kilpailukykyiseen hintaan. Asiakas kohdattiin asiakkaana ja homma toimi sujuvasti. Pystyy markkinoimaan ns. puskaradiossakin ja olenpa sen tehnytkin. Rahat tuli sovitussa ajassa. En pysty rakentavaan palautteeseen koska hommassa ei mielestäni ollu kehittämisen tarvetta.

Asiakaspalaute

Miksi suosittelemme itseämme romutuskumppaniksi?

Koska osaamme nämä hommat.

01 Tiedämme mitä pitää tehdä

Voitte nukkua yönne rauhassa. Tuomme möhkälemäiseen ongelmaan selkeyden. Kerromme miten työ tehdään vaivattomimmin. Vaiheistamme ja aikataulutamme projektit niin, ettei teidän toimintanne kärsi kierrätystoimista.

02 Haluamme ratkaista teidän ongelmat

Olemme kiinnostuneita teidän toiminnasta ja kierrätykseen liittyvistä ropleemista. Meidän kanssa työskentely on ratkaisukeskeistä ja selkeää. Tartumme asioihin hymyssä suin.

03 Emme tule riskien kanssa

Romuttaminen tehdään työturvallisesti, ympäristöystävällisesti ja teidän tuotantoanne häiritsemättä. Romujen purkaminen, siirtäminen ja kierrättäminen ei pysäytä teidän tuotantoa. Savut, kaasut ja pölyt pidetään kurissa.

04 Panostamme laatuun

Meidän vaatteet ja koneet saattaa joskus olla paskaisia, mutta ne ovat parhaita. Työntekomme on turvallista, kestävää ja teitä palvelevaa. Toimitamme kaikki liput ja laput ja meillä on ISO 45001-, 14001- ja 9001 sertifikaatit taskussa.

05 Hinnoittelemme läpinäkyvästi

Tärkeintähän tässä romukaupassa on, että te tiedätte ennen kauppoja a) mikä hinta on ja b) mistä se muodostuu. Maksamme rahat ajallaan ja teemme romu- ja rahavirtojen seuraamisesta helppoa.

06 Toimimme ekologisesti

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassa ympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkien mahdollisten pykälien mukaan. Todistuksena tästä meillä on ISO 14001-sertifikaatti.

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.

METALLIHINNASTO

Katso kaikki ostohinnat

RRRomua?? RRRRakastamme. Katso muidenkin romulaatujen ostohinnat kerran kun täällä olet.

Metallihinnasto