Ostohinnasto

Romuraudan hinta

RRRehellinen ja täsmällinen toiminta. Romuraudan hinta ennen kaupantekoa, joka pitää. Tärkeintä tässä työssä on se, että homma toimii ja RRRahat on tilillä sovittuna päivänä.

Huomaa ettemme myy käyttömetallia. Me vaan ostetaan!

 

Ostohinnasto

Ostohinnastostamme näet paljon maksamme eri metallilaaduista. Hinnoittelemme metallit niiden laadun ja painon mukaan.

Hinnastomme seuraa maailman markkinahintoja ja päivittyy kuukausittain.

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä metallihinnastoamme korkeampaa hintaa. Meiltä saat kirjallisen tarjouksen jopa yhden puhelun aikana.

  • Rakennusten purkamisesta syntyvät betoniteräkset. Ei saa sisältää näkyvää betonia tai muita materiaaleja. Esimerkiksi harjateräs ”sätkät” max. 1000 kg.
  • Murskan leukalevyt/kartiot
  • Kaikki 1-8 mm vahva levymäinen peltiromu. Esimerkiksi lämmityspatterit, kattopellit, rännit, hyllypellit, sinkityt levyrangat, ostoskärryt, peltikaapit. Luokkaan ei hyväksytä tynnyreitä, säiliöitä, polttoainetankkeja tai muita umpinaisia esineitä missään muodossa edes käsiteltynä (ts. luokkaan ei hyväksytä em. kappaleita, vaikka ne olisi litistetty, leikattu tai muuten käsitelty tarkoituksena tehdä niistä vaarattomia). Romu ei saa olla nauhamaista tai purkaantua sellaiseksi (esim. kierresaumaputki, verkot jne). Analyysi ei saa sisältää muita metalleja tai seostettuja teräslaatuja
  • Raskaskonekorjaamolla syntyvä romu. Sisältää sekapeltiä, alumiinia, jarrurumpuja, jousipakkoja jakorin metalliosia. Nesteitä sisältävät osat kuivattava. Ei saa sisältää suodattimia.
  • Kaikki > 3mm paksuinen sekalainen teräsromu, kokovaatimuksena on, että voidaan leikata koneellisesti. Nesteitä sisältävat osat on kuivattava ennen kierrätykseen toimittamista. Romu saa sisältää muita metalleja, mutta puuta, muovia tai muita materiaaleja lajike saa sisältää ≤ 1%.
  • Vahvat koneet ja rakenteet, joita ei voi leikata koneellisesti. Nesteitä sisältävat osat on kuivattava ennen kierrätykseen toimittamista. Ei saa sisältää puuta, muovia tai muita materiaaleja. Esimerkiksi työstökoneet, lämmityskattilat, järeät palkkirakenteet, metsäkoneiden rungot, isot harjateräs ”sätkät” yms.
  • Raskas >6mm paksuinen sekalainen teräsromu, kokovaatimus on, että voidaan leikata koneellisesti. Ei saa sisältää puuta, muovia tai muita materiaaleja. Nesteitä sisältävat osat on kuivattava ennen kierrätykseen toimittamista. Esimerkiksi kuorma-auton rungot, teollisuudesta puretut teräsrakenteet ja koneet, kuljettimet ilman hihnoja, puhtaat säiliöt ja palkit.
  • Kokonaiset maansiirtokoneet, saa sisältää öljyt ja muut nesteet. Painosta vähennetään renkaat vanteineen, nesteet, mukana tuleva maa-aines ja muut materiaalit, jotka ei ole metallia.
  • Sekalainen valurautaromu. Romu ei saa sisältää muita metalleja tai materiaaleja, eikä suuria kromattuja kappaleita. Tunnistaminen: helposti murtuvaa, haurasta, valamalla valmistettu, ei hitsaussaumoja, eikä voi leikata polttoleikkaamalla. Esimerkiksi valurautaiset työstökoneet, telat, jarrulevyt/rummut, kaivojen kannet/kehykset, trukkien peräpainot, isot viemäriputket, joissa ei ole sisällä saostumia tai lyijytiivisteitä, sekä ajoneuvojen puretut moottorilohkot.
  • Koneiden vastapainot ja muut paksut valuraudat.

Saat metalliromuista kirjallisen tarjouksen

Pitää myydä romua? Pitää saada romusta rahaa? Pitää tehdä kirjallinen tarjous ennen kauppoja. Siitä näkee paljon rahaa tulee ja miten romun hinta on laskettu.

Tarjous perustuu romun arvioituun määrään ja palvelujen arvioituun tarpeeseen. Lopullinen ostohyvitys määräytyy metallien todellisten laatujen, toteutuneiden punnituspainojen ja kuljettujen kilometrien mukaan.

Milloin romuista kannattaa pyytää kirjallinen tarjous?

Romuerä on suuri tai laadukas

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä ostohinnastoa korkeampaa hintaa.

rekka

Tarvitset romuille noudon

Vähennämme rahdin kustannukset metalleista tehtävästä ostohyvityksestä. Rahdin hinta riippuu kuljetuista kilometreistä, sekä kuorman määrästä.

Vajaiden kuormien kohdalla pyrimme sopimaan ns. kimppakyytejä asiakkaidemme välille, jotta saamme laskettua yhdelle asiakkaalle kohdistuvan rahdin hintaa.

Tarvitset apua niiden kierrättämisessä

Meiltä löytyy ratkaisut kaikenlaisiin metallinkierrätyshaasteisiin, olipa kyseessä tuotannossa tasaisesti syntyvä metalliromu, tuotantolaitteiden romuttaminen tai vaarallisia aineita sisältävä ja suuri maansiirtokone.

Metallinkierrätyspalvelujen hinta vähennetään metalleista tehtävästä ostohyvityksestä.

romukasa

Romua syntyy tasaisesti

Jos metalliromua syntyy tasaisesti ja tarvitset apua esimerkiksi sen kuljettamisessa tai keräämisessä, meiltä löytyy monenlaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Ostajamme auttavat sopivan ratkaisun löytämisessä ja arvioivat sinulle maksettavan ostohyvityksen määrän.

Pyydä romuista kirjallinen tarjous

Palvelut

MetallinkierrätysHAASTEITA???

Pitää liikuttaa romuja? Isoja koneita? Möhköjä? Turbiineja? Myllyjä? Maansiirtokoneita? Putkia ja johtoja? Pitää poistaa ympäristölle haitallisia aineita? Kuullostaa AIVAN meidän hommalta. Romut ei mahda mitään meidän ammattitaitoisille romuttajille ja riskeillä kourilla varustetuille kuorma-autoille.

Pitää tehdä tuotannossa syntyvistä romuista rahoja? Pitää säilyttää tuotantotilat siisteinä? Kuullostaa AIVAN meidän hommalta. Olemme romutuskumppanisi tositarkoituksella.

Älä jää romujen ja ropleemien kanssa yksin.

Palvelumme

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme RRRopleemat

Me löydämme ratkaisut. Meidän kanssa asiakkaamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaan puolesta.

02 Opetamme romusta

Me opetamme romusta, jotta asiakkaamme pääsee ”tilanteen päälle”. Kun asiakkaamme tietää romulaaduista, laatuvaatimuksista ja hinnoittelusta, hän pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä.

03 Olemme umpirehellisiä

Meille umpirehellisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Turha sitä on asioiden ympärillä kierrellä ja kaarrella. Meidän hinnat näkee aina verkosta, tarjous annetaan kirjallisena ennen kauppoja, eikä kustannuksia piiloteta romun hintaan.

04 Haasteet ei ole esteitä

Meillä on vuosien kokemus haastavista kohteista ja ollaan nähty kaikenlaista. Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme myös haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Meillä ei nouse kädet pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä. Palvelu räätälöidään asiakkaalle sopivaksi. Meille voi tuoda itse, meiltä voi tilata täyden palvelun tai jotain siltä väliltä.

06 Meillä on yhteisen hyvän mentaliteetti

Pistämme asiakkaan edelle. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Jos kohtaamme harvinaisen tilanteen, jossa emme ole asiakkaallemme järkevin vaihtoehto, sanomme sen suoraan.

Romua myyneenä hyvän ja palveluattiin palvelun olen saanut vähintäänkin kilpailukykyiseen hintaan. Asiakas kohdattiin asiakkaana ja homma toimi sujuvasti. Pystyy markkinoimaan ns. puskaradiossakin ja olenpa sen tehnytkin. Rahat tuli sovitussa ajassa. En pysty rakentavaan palautteeseen koska hommassa ei mielestäni ollu kehittämisen tarvetta.

Asiakastyytyväisyyskysely 2022

METALLIHINNASTO

Katso kaikki ostohinnat

RRRomua?? RRRRakastamme. Katso muidenkin romulaatujen ostohinnat kerran kun täällä olet.

Metallihinnasto
KETÄ ME OLEMME

Ratkaisemme kaikki metallinkierrätyshaasteet

Mitä me tarkotetaan kun sanotaan ettei tehdä asioista liian monimutkaisia?

Ketä me olemme

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.