Ostohinnasto

Pronssin ja Messingin hinta

RRROMUMESSINKIÄ?? ROMUPRONSSIA? RRAHAA!!! Messinki- ja pronssiromun hinta ennen kaupantekoa, joka pitää. Tärkeintä tässä työssä on se, että homma toimii ja rahat on tilillä sovittuna päivänä.

Haluamme punametallisi

Romumessingin hinta. Romupronssin hinta. Läpinäkyvä hinnoittelu ja rehellinen kaupanteko.

Metallihinnastomme seuraa maailman markkinahintoja ja päivittyy kuukausittain.

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä metallihinnastoamme korkeampaa hintaa.

Huomaa, että me ei myydä messinkiä tai pronssia. Me vaan ostetaan messinki- ja pronssiromua!

  • Nimelliskoostumus Cu 80-88% Al 10-11% Fe 2-6%. Esimerkiksi laivojen potkurit, matopyörät ja kierukkapyörät, sekä moottoreissa käytettävät laakerit ja välilevyt. Pyydä alumiinipronssista kirjallinen tarjous.
  • Nimelliskoostumus Cu 80-88% Al 10-11% Fe 2-6% Ei saa sisältää muita metalleja tai leikkunestettä. Kosteuspitoisuus oletusarvoisesti 10%. Pyydä alumiinipronssilastusta kirjallinen tarjous.
  • Ampumatarvikkeista jääneet messinkihylsyt. Ei saa sisältää ampumattomia patruunoita tai teräshylsyjä.
  • Nimelliskoostumus Cu 58-65% Zn 30-39% Pb 0-3%. Pienet yksittäiset epäpuhtaudet, kuten hanojen muovi- tai teräskahvat, kupariosat, kannakkeet ja ruuvit sallitaan. Suuremmat epäpuhtaudet vähennetään ostopainosta. Esimerkiksi LVI-messinkiosat ,-hanat, -venttiilit, -listat, -tangot, -leikkeet ja yksittäiset pronssikappaleet.
  • Ajoneuvojen tinatut messinki- ja kuparijäähdyttimet. Ei saa sisältää muita metalleja tai materiaaleja.
  • Ajoneuvojen tinatut messinki- ja kuparijäähdyttimet. Saa sisältää kiinnitysraudat ja letkujen lähdöt. Rautametallit vähennetään ostopainosta.
  • Sekalainen messinki ja punametallilastu (pronssi). Nimelliskoostumus Cu 58-65% Zn 30-39% Pb 0-3%. Ei saa sisältää muita metalleja tai leikkunestettä. Kosteuspitoisuus oletusarvoisesti 10%.
  • Kaikki sekalainen pronssiromu poislukien alumiinipronssi. Nimelliskoostumus Cu 82-88% Pb 5-7% Sn 5-10% Zn 2-5%. Ei saa sisältää muita näkyviä metalleja. Esimerkiksi pallo- ja liukulaakerit, pumpun pesät, laivojenpotkurit, kierukka- ja matopyörät, sekä mutterit.
  • Nimelliskoostumus Cu 82-88% Pb 5-7% Sn 5-10% Zn 2-5%. Ei saa sisältää muita metalleja tai leikkunestettä. Kosteuspitoisuus oletusarvoisesti 10%.
  • Nimelliskoostumus Cu 88-90% Sn 10-12%. Ei saa sisältää sinkkiä, lyijyä tai muita seosaineita. Pyydä tinapronssista kirjallinen tarjous.

Pyydä metalliromulle kirjallinen tarjous

Pitää myydä romua? Pitää saada romusta rahaa? Pitää tehdä kirjallinen tarjous ennen kauppoja. Siitä näkee paljon rahaa tulee ja miten romun hinta on laskettu.

Tarjous perustuu romun arvioituun määrään ja palvelujen arvioituun tarpeeseen. Lopullinen ostohyvitys määräytyy metallien todellisten laatujen, toteutuneiden punnituspainojen ja kuljettujen kilometrien mukaan.

Milloin romuista kannattaa pyytää kirjallinen tarjous?

Romuerä on suuri tai laadukas

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä ostohinnastoa korkeampaa hintaa.

rekka

Tarvitset romuille noudon

Vähennämme rahdin kustannukset metalleista tehtävästä ostohyvityksestä. Rahdin hinta riippuu kuljetuista kilometreistä, sekä kuorman määrästä.

Vajaiden kuormien kohdalla pyrimme sopimaan ns. kimppakyytejä asiakkaidemme välille, jotta saamme laskettua yhdelle asiakkaalle kohdistuvan rahdin hintaa.

Tarvitset apua niiden kierrättämisessä

Meiltä löytyy ratkaisut kaikenlaisiin metallinkierrätyshaasteisiin, olipa kyseessä tuotannossa tasaisesti syntyvä metalliromu, tuotantolaitteiden romuttaminen tai vaarallisia aineita sisältävä ja suuri maansiirtokone.

Metallinkierrätyspalvelujen hinta vähennetään metalleista tehtävästä ostohyvityksestä.

romukasa

Romua syntyy tasaisesti

Jos metalliromua syntyy tasaisesti ja tarvitset apua esimerkiksi sen kuljettamisessa tai keräämisessä, meiltä löytyy monenlaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Ostajamme auttavat sopivan ratkaisun löytämisessä ja arvioivat sinulle maksettavan ostohyvityksen määrän.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä romulle hinta tästä

Messinkiromua Romuta Oy:n kierrätyslaatikossa.
KIERRÄTYSLAATIKKO

Messingin kierrätys ei mene tämän helpommaksi!

Joku viisas romumies tokaisi, että aina kun käsi koskettaa romua, sen pitää mennä paikoilleen.

Kerää punametalliromut, kuten alumiinipronssi, messinkiromu ja tinapronssi kierrätyslaatikkoon. Laatikon täyttyessä tilaat vain noudon. Me noudamme täyden kierrätyslaatikon, tuomme tyhjän tilalle ja maksamme metalliromujen hyvityshinnan tilille.

Miksi suosittelemme itseämme romutuskumppaniksi?

Koska osaamme nämä hommat.

01 Tiedämme mitä pitää tehdä

Voitte nukkua yönne rauhassa. Tuomme möhkälemäiseen ongelmaan selkeyden. Kerromme miten työ tehdään vaivattomimmin. Vaiheistamme ja aikataulutamme projektit niin, ettei teidän toimintanne kärsi kierrätystoimista.

02 Haluamme ratkaista teidän ongelmat

Olemme kiinnostuneita teidän toiminnasta ja kierrätykseen liittyvistä ropleemista. Meidän kanssa työskentely on ratkaisukeskeistä ja selkeää. Tartumme asioihin hymyssä suin.

03 Emme tule riskien kanssa

Romuttaminen tehdään työturvallisesti, ympäristöystävällisesti ja teidän tuotantoanne häiritsemättä. Romujen purkaminen, siirtäminen ja kierrättäminen ei pysäytä teidän tuotantoa. Savut, kaasut ja pölyt pidetään kurissa.

04 Panostamme laatuun

Meidän vaatteet ja koneet saattaa joskus olla paskaisia, mutta ne ovat parhaita. Työntekomme on turvallista, kestävää ja teitä palvelevaa. Toimitamme kaikki liput ja laput ja meillä on ISO 45001-, 14001- ja 9001 sertifikaatit taskussa.

05 Hinnoittelemme läpinäkyvästi

Tärkeintähän tässä romukaupassa on, että te tiedätte ennen kauppoja a) mikä hinta on ja b) mistä se muodostuu. Maksamme rahat ajallaan ja teemme romu- ja rahavirtojen seuraamisesta helppoa.

06 Toimimme ekologisesti

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassa ympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkien mahdollisten pykälien mukaan. Todistuksena tästä meillä on ISO 14001-sertifikaatti.

Romua myyneenä hyvän ja palveluattiin palvelun olen saanut vähintäänkin kilpailukykyiseen hintaan. Asiakas kohdattiin asiakkaana ja homma toimi sujuvasti. Pystyy markkinoimaan ns. puskaradiossakin ja olenpa sen tehnytkin. Rahat tuli sovitussa ajassa. En pysty rakentavaan palautteeseen koska hommassa ei mielestäni ollu kehittämisen tarvetta.

Asiakaspalaute

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme ropleemat

Löydämme ratkaisut. Meidän kanssamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaamme puolesta.

02 Opetamme romusta

Ajattelemme, että asiakkaamme pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä, kun hän ymmärtää romulaatujen, laatuvaatimusten ja hinnoittelun päälle.

03 Olemme umpirehellisiä

Se tarkoittaa, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Emme piilota kustannuksia romun hintaan tai lupaa mahdotonta.

04 Haasteet eivät ole esteitä

Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Kädet ei nouse pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä.

06 Yhteinen hyvä menee edelle

Suurissa projekteissa prosessit saattavat olla pitkiä ja vaatia useiden henkilöiden kuulemista. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Emme aja projekteissa omaa etuamme.

RAHAT JA ROMUT

Maksuehtomme

Maksupäivät ovat työpäiviä, eli raha ei liiku viikonloppuina tai pyhäpäivinä.

Maksuaikamme

1 päivä

Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on alle 2000,00€.

7 päivää

Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on 2000,00 – 10 000,00€.

14 päivää

Yrityksille kaikissa maksutapahtumissa. Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on yli 10 000,00 €.

KETÄ ME OLEMME

Vaikka ihminen ei koskaan ole valmis, niin tämä romuala me kyllä väitetään osaavamme

Markkinointimiehet pyysivät kertoman resurssiviisaudesta, materiaalivirroista ja vihreämmästä tulevaisuudesta, mutta ei semmoinen markkinointikukku oikein taivu meidän suuhun, joten mennäänpä faktoilla.

Ketä me olemme

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.

METALLIHINNASTO

Katso kaikki ostohinnat

RRRomua?? RRRRakastamme. Katso muidenkin romulaatujen ostohinnat kerran kun täällä olet.

Metallihinnasto