PALVELUT

Teollisuuden metal­linkierrätyssopimus

Olemme kiinnostuneita tuotannossanne syntyvästä metalliromusta.Noudamme, kierrätämme ja maksamme. Hoidamme koko palvelun, aivan kuten sovitaan.Älä epäröi ottaa yhteyttä, olemme oikea kumppani sinulle.

Miksi valita meidät?

Tehokkaasti kierrätetty metalliromu vähentää teiltä työtä, pitää nurkatsiisteinä ja palauttaa tasaisesti euroja tilille. Tämä on homma jonka meosaamme.

 

 

Räätälöity sopimus. Meille jokainen asiakas on yksilö ja teemme juuri sinun firmalle parhaiten soveltuvan metallinkierrätyssopimuksen.
Kaikki kirjallisena. Meidän kanssa voit koska tahansa tarkistaa mitä on sovittu.
Meiltä saat halutessasi koko paketin, aina suunnittelusta ja kierrätysasioista, noutoon saakka.
Osaamme tämän homman, vapautemme teidän työtänne kierrätyshässäkästä.
Hinnoittelemme läpinäkyvästi ja rehdisti. Inhoamme piilokustannuksia.
Raportoimme kirjallisesti, tiedät missä mennään.
Maksamme romusta ajallaan ja tasaisesti, aivan kuten olemme sopineet.
Maksamme romusta ajallaan ja tasaisesti, aivan kuten olemme sopineet.
Meidän romu-ukkomme tulee aina paikalle hymyillen ja tuo enemmän ratkaisuja kuin ongelmia.

Kokonaisvaltainen palvelu

Metallinkierrätyssopimuksemme tehdään räätälöidysti tarpeisiinne.Meille juuri mikään romualan työvaihe ei ole vieras ja laajimmillaansuunnittelemme, toimitamme keräysvälineet, noudamme romut, lajittelemme, punnitsemme, raportoimme, maksamme, teemme ennusteita ja mahdollisia tarvittavia kierrätysraportteja.Metallijäte voi sisältää tuotannon sivutuotteita tai muutametalliromua.Yhdellä sopimuksella voimme hoitaa koko romurallin ja muuttaaromuvirran kassavirraksi.Kaiken tämän teemme hymyssä suin, sertifioidun ympäristöyställisesti jatehokkaasti.

Metallinkierrätys­sopimuksen keskeiset edut teolliselle asiakkaalle:

1. Taloudellinen etu

Jatkuva metallinkierrätyspalvelu vapauttaa raaka-aineeseen sitoutunuttapääomaa tasaisesti. Optimoidut keräysastioiden koot, sisällöt jatyhjennysvälit maksimoivat taloudellisen hyödyn.2. Vähentää turhaa työtä

Kun paikat pysyvät siisteinä ja romu kiertää, vältytään paljolta turhaltatyöltä sorvin äärellä. Kun sopimukset ovat kirjallisina ja kierrätystoimii automaattisesti ei aikaa kulu noutojen tilaamiseen ja logistiseensäätämiseen.3. Raportointi ja ennustettavuus

Raporteista pystyt näkemään vaikka kilokohtaisesti paljonkohukkamateriaalia pajalta syntyy. Samalla pystyt näkemään paljonko teilläon pääomaa kiinni metalliromussa. Tämä helpottaa tulevaisuuden jatuotannon ennustamista.4. Ympäristö

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassaympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkienmahdollisten pykälien mukaan. Todistuksena tästä meillä onsertifikaatteja ja toteutamme kunnianhimoista Romutanympäristöstrategiaa. 5. Aina apunasi

Kun toimintanne laajenee tai muuttuu, olemme romukumppanisi. Autammeuudelleensuunnittelemaan romun kierrätyksen, puramme ja sitoudummepitkiin projekteihin. Meille voi aina soittaa.

Maksamme metalliromusta ja hinnoittelemme läpinäkyvästi

Meidän missionamme on tarjota asiakkaillemme kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta, johon ei sisälly piilokustannuksia.

Palvelun hinnoitteluun vaikuttavia tekijöitä ovat kierrätettävien metallien laatu ja niiden lukumäärä, kierrätysmäärät, sekä etäisyytenne lähimmästä toimipisteestämme.

Hinnoittelu perustuu asiakkaamme tarpeisiin ja vaatimuksiin räätälöityyn palvelukokonaisuuteen, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun erilaisten yritysten tarpeisiin, sekä reilun ja oikeudenmukaisen hinnan jokaiselle asiakkaalle.

 

Kattava raportointi helpottaa taloudellista päätöksentekoa

Haluamme tarjota asiakkaillemme tietoa, jotta he voivat tehdä liiketoiminnalleen taloudellisesti kannattavia päätöksiä helposti ja nopeasti.

Kattava raportointijärjestelmämme tarjoaa asiakkaillemme yksityiskohtaisen koonnin kierrätettyjen metallien laaduista, ostohinnoista ja punnituspainoista, sekä asiakkaan kierrätysprojektiin sisältyneiden palvelujen hinnoista ja tuntimääristä. Kirjallinen ja selkeä raportti tarjoaa tarvittavat tiedot yrityksellenne tehokkaimman ratkaisun löytämiseen.

 

OTA YHTEYTTÄ

Käynnistetäänkö romutushommat?

Romuta on hyvä kierrätyskumppani meille, koska heidän metallien hinnoittelu on kilpailukykyistä ja toimintakulttuuri on keskustelevaa ja asiakkaan intressejä huomioivaa. Meidän on helppo kysyä, jos jokin asia askarruttaa, eikä useiden vuosien yhteistyössä ole kertaakaan tarvinnut epäillä Romutan punnituksia tai lausuntoja.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.