PALVELUT

Teollisuuden metallinkierrätyssopimus

Kierrätämme tuotannossanne syntyvät metalliromut taloudellisesti kannattavasti ja täyden palvelun periaatteella.

Miten voimme olla avuksi?

Me kierrätetään tuotannossanne syntyvät metalliromut niin, että teidän liiketoimintaan palautuu tasaisesti euroja, työntekijöidenne tuntemattoman työn määrä vähenee ja toimitilat pysyy siistinä.

 

 

Laadimme tarpeisiinne perustuvan ja taloudellisesti kannattavan metallinkierrätyssopimuksen
Annamme kirjallisen tarjouksen ennen sopimuksen tekemistä
Täysi palvelu sisältää kaiken metallin keräysvälineistä niiden noutoihin
Autamme vähentämään liiketoimintanne tuntemattoman työn määrää
Hinnoittelemme läpinäkyvästi, emmekä piilota kustannuksia romun hintaan
Kirjallinen raportointi helpottaa metallinkierrätyksen taloudellisen kannattavuuden seuraamista
Optimoimme pääoman tasaisen vapautumisen tasaisilla tyhjennysväleillä
Olemme ISO-sertifioitu yritys ja ihmisiä ja ympäristöä ei romuteta

Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa metallinkierrätyksen kaikki vaiheet

Ydinliiketoiminnassa syntyvät metalliromut pitäisi kierrättää jonkun romuliikkeen kautta, ja niistä voisi saada palutettua ydinliiketoimintaan euroja, mutta keräysastiat, lajittelu ja kuljetus pitäisi hoitaa. Siihenkin kuluu aikaa ja aika on rahaa. Onko tuttua pohdintaa?

Me räätälöimme teille järkevän eli vaivattoman ja taloudellisesti kannattavan metallinkierrätyssopimuksen, joka on helppo ja taloudellisesti kannattava ratkaisu tuotannossa säännöllisesti syntyvän metallijätteen keräämiseen, lajitteluun, kuljetukseen ja myymiseen.

Metallijäte voi sisältää metalliromua, tuotannon sivutuotteita ja muita metallimateriaaleja, joita ei enää tarvita tai jotka ovat käyttökelvottomia.

Palvelu sisältää teidän tarpeisiin räätälöidyn metallinkierrätyspalvelun suunnittelun, keräysvälineiden toimituksen, metallijätteen noudon toimipaikaltanne, kerätyn metallijätteen kuljetuksen lähimmälle toimipisteellemme, metallijätteen ammattitaitoisen lajittelun ja käsittelyn jatkojalostusta varten ja metalliromun ostamisen. Halutessanne raportoimme teille metalliromujen laatukohtaiset punnituspainot ja ostohinnat, sekä palvelun sisällön, joka helpottaa metallinkierrätyksen taloudellisen kannattavuuden seuraamista yrityksessänne.

Metallinkierrätyssopimuksesta on teollisuuden yritykselle useita etuja

Jatkuva metallinkierrätyspalvelu vapauttaa metalliin sitoutunutta pääomaa tasaisesti takaisin asiakkaidemme käyttöön, sillä olemme optimoineet keräysastioiden sisällöt ja koot, sekä tyhjennysvälien pituudet maksimoimaan palvelun taloudelliset ja käytännölliset hyödyt asiakkaillemme.

Palvelu vähentää näkymättömän työn määrää, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa metallinkierrätyksen kaikki vaiheet tyhjennysvälien aikatauluttamisesta metallilaatujen lajitteluun.

Kierrätyspalvelumme valinneet yritykset eivät ainoastaan vähennä omaa ympäristövaikutustaan ja auta säästämään luonnonvaroja vähentämällä kaatopaikoille päätyvän jätteen määrää, vaan varmistuvat kestävän kehityksen mukaisista toimintatavoista myös metallinkeräyksen jälkeen.

Maksamme metalliromusta ja hinnoittelemme läpinäkyvästi

Meidän missionamme on tarjota asiakkaillemme kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta, johon ei sisälly piilokustannuksia.

Palvelun hinnoitteluun vaikuttavia tekijöitä ovat kierrätettävien metallien laatu ja niiden lukumäärä, kierrätysmäärät, sekä etäisyytenne lähimmästä toimipisteestämme.

Hinnoittelu perustuu asiakkaamme tarpeisiin ja vaatimuksiin räätälöityyn palvelukokonaisuuteen, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun erilaisten yritysten tarpeisiin, sekä reilun ja oikeudenmukaisen hinnan jokaiselle asiakkaalle.

 

Kattava raportointi helpottaa taloudellista päätöksentekoa

Haluamme tarjota asiakkaillemme tietoa, jotta he voivat tehdä liiketoiminnalleen taloudellisesti kannattavia päätöksiä helposti ja nopeasti.

Kattava raportointijärjestelmämme tarjoaa asiakkaillemme yksityiskohtaisen koonnin kierrätettyjen metallien laaduista, ostohinnoista ja punnituspainoista, sekä asiakkaan kierrätysprojektiin sisältyneiden palvelujen hinnoista ja tuntimääristä. Kirjallinen ja selkeä raportti tarjoaa tarvittavat tiedot yrityksellenne tehokkaimman ratkaisun löytämiseen.

 

Paljonko maksamme teille metallijätteestänne?

Meidän missionamme on tarjota asiakkaillemme kilpailukykyiset ja läpinäkyvät ostohinnat, johon ei sisälly piilokustannuksia.

Hinnoittelu perustuu asiakkaamme tarpeisiin ja vaatimuksiin räätälöityyn palvelukokonaisuuteen, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun erilaisten asiakkaiden tarpeisiin, sekä reilun ja oikeudenmukaisen ostohinnan jokaiselle asiakkaalle.

1. Lasketaan ostohyvityksen määrä

Maksamme romuista metallin laatuun perustuen. Romut punnitaan pihassamme, jonka jälkeen metallien tonnikohtaiset hinnat kerrotaan romujen punnituspainoilla.

 

2. Lasketaan palvelun hinta

Palvelun sisältö on tapauskohtainen ja riippuu asiakkaan tarpeista. Rahdin hinta perustuu kuljettuihin kilometreihin, kun taas henkilötyön, kuten metallien lajittelun hinta perustuu siihen kuluneiden työtuntien määrään.

 

3. Vähennetään palvelun hinta ostohyvityksestä

Vähennämme palvelun hinnan metallien ostohyvityksestä.

Annamme arvion metallinkierrätyssopimuksen viivan alle jäävästä summasta jopa yhden puhelun aikana.

4. Saadaan teille maksettava ostohyvitys

Metallinkierrätyssopimus palauttaa liiketoimintaanne metallijätteeseenne sitoutunutta pääomaa. Palautuvien eurojen määrä saadaan kun palvelun kustannukset on vähennetty metallien ostohyvityksestä.

Anna ostajamme ratkaista metallinkierrätyshaasteenne

Miksi asiakkaamme valitsee meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

Ollaan umpirehellisiä

ja hinnoittellaan läpinäkyvästi

Hinnoittelemme metallilaadut maailman markkinahintoja seuraten ja ne ovat aina nähtävillä verkkosivuillamme.

Otamme hinnoittelussa kierrätysmäärät ja -laadut huomioon: maksamme metallihinnastoamme korkeampaa hintaa suurista ja laadukkaista eristä.

Annamme tarjouksemme kirjallisena, emmekä piilota kustannuksia romun hintaan.


Laitetaan asiat järjestymään

ja ratkaistaan metallinkierrätyshaasteet täyden palvelun periaatteella

Meidän tavoitteenamme on tehdä metallinkierräyksestä mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää asiakkaillemme. Meiltä löytyy ammattitaito ja ratkaisut niin vaarallisia aineita sisältävien koneiden romuttamiseen, metallijätettä tuottavien yritysten kannattavuuden kasvattamiseen kuin kaikkeen siltä väliltä.


Halutaan auttaa asiakkaitamme

ja räätälöidään palvelu teille sopivaksi

Voit toimittaa romut meille itse, tilata täyden kierrätyspalvelun tai jotain siltä väliltä. Hoidamme niin kertaluontoiset kuin jatkuvatkin metallinkierrätyshaasteet.


Ymmärretään asiakkaidemme intressit

ja autetaan taloudellisesti kannattavien kierrätyspäästösten tekemisessä

Annamme kauppoja edeltävän kirjallisen tarjouksen romuista, sekä romujen ja metallinkierrätyspalvelujen yhdistelmistä, jotta asiakkaillamme on tarvittava tieto taloudellisesti kannattavien päätösten tekemiseen.

Laadimme asiakkaan toiveesta myös kauppojen jälkeisen kirjallisen raportin, joka sisältää kattavan koonnin kierrätetyistä metallilaaduista, niiden punnituspainoista, sekä mahdollisista kierrätysprosessissa hyödynnetyistä palveluista.


Välitetään

ja pidetään huolta ihmisistä ja ympäristöstä

Olemme ISO-sertifioitu yritys ja meidän asiakkaanamme varmistut siitä, ettei ympäristöä tai ihmisiä romuteta kierrätysprosessien aikana.

Romuta on hyvä kierrätyskumppani meille, koska heidän metallien hinnoittelu on kilpailukykyistä ja toimintakulttuuri on keskustelevaa ja asiakkaan intressejä huomioivaa. Meidän on helppo kysyä, jos jokin asia askarruttaa, eikä useiden vuosien yhteistyössä ole kertaakaan tarvinnut epäillä Romutan punnituksia tai lausuntoja.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

Meidän mielestä kädenpuristus ei riitä

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.