YRITYS

Ketä me olemme

Autamme yksityishenkilöitä ja yrityksiä kierrättämään heillä syntyvän metallijätteen vaivattomasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti kannattavasti.

Ratkaisemme kaikki metallinkierrättämiseen liittyvät haasteet

Ratkaisemme niin yksityishenkilöiden kuin eri toimialojen yritystenkin erilaiset metallinkierrätyshaasteet. Ostamme asiakkailtamme metalliromua ja tarjoamme metallinkierrätystä helpottavia palveluja kertaluontoiseen ja jatkuvaan tarpeeseen, oli kyseessä sitten piharomujen kierrättäminen, valtamerilaivan romuttaminen tai teollisuuden koneiden- tai laitteiden purkaminen.

Haluamme tehdä yksityishenkilöiden ja yritysten metallinkierrättämisestä helppoa ja taloudellisesti kannattavaa, jonka vuoksi olemme suunnitelleet metallinkierrätyspalvelumme vastaamaan laajasti erilaisiin tarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja kattava raportointimme tukevat asiakkaidemme päätöksentekoa tehden metallinkierrätyksestä helppoa ja taloudellisesti kannattavaa.

Arvot ohjaa tekemistämme

Meillä on vankka arvopohja, joka ohjaa jokapäiväistä päätöksentekoamme kompassin lailla: se näyttää kuinka haluamme palvella asiakkaitamme, pitää ympäristöstämme ja työntekijöistämme huolta, sekä millaisella tavalla haluamme kasvaa.

Reiluus

merkitsee sitä, että kohtelemme muita niin, kuin halutaan itse tulla kohdelluiksi

Me hypätään asiakkaan saappaisiin ja palvellaan heitä niin, että pyritään antamaan ratkaisut heidän haasteisiinsa. Emme ohjaa asiakkaan päätöksentekoa hyödyttämään itseämme, kun tiedetään, että toinen ratkaisu olisi hänelle parempi. Silloin annetaan asiakasneuvontaa, jos osataan.

Maalaisjärkisyys

tarkoittaa, että ei tehdä asioista liian monimutkaisia

Nähdään mitä ratkaisuvaihtoehtoja meillä on ja jos tarvitaan uusia, niin sitten kehitetään. Onhan meidän työtämme metallinkierrätyshaasteiden ratkaiseminen. Ei lähetä keplottelemaan vaan sanotaan asiat niin kun ne on.

Uskomme että hyvään lopputulokseen voi kulkea montaa reittiä ja työntekijämme käyttävät omaa harkintakykyynsä tapauskohtaisissa tilanteissa.

 

 

 

Luotettavuus

tarkoittaa, että tehdään niin kuin ollaan sovittu

Tehdään asiat logiikkaan perustuen, ei hihasta vetämällä. Luomme pohjan asiakkaidemme luottamukselle toimimalla perustellusti, kertomalla toimintamme taustoista, sopimalla kirjallisesti, antamalla ammattitaitoista palvelua ja reagoimalla asiakaspalautteeseen.

Läpinäkyvyys ja Rehellisyys

merkitsee että perustamme faktoihin, emme luuloihin

Annamme asiakkaillemme tietoa, emmekä käytä sitä keplottelun välineenä. Kerromme millä perusteella erottelemme metallilaadut toisistaan, sekä mihin metallilaatujen ja palvelujen hinnoittelu perustuu. Olemme rehellisiä toimintamme rajoitteista emmekä tee kauppaa hinnalla millä hyvänsä.

 

 

Ympäristöystävällisyys

tarkoittaa että luontoa ei romuteta

Romualalla päästöjen suurin lähde on logistiikka. Siksi me ollaan tehostettu meidän tuotanto ja ulkoinen logistiikka. Ei ajella vajaita kuormia asiakkailta kotipihaan, tai kotipihalla kuljetella materiaaleja paikasta toiseen, vaan kerralla oikeaan kasaan. Lisäksi hyödynnetään energiaa säästävää teknologiaa, kuten meidän vihreällä sähköllä toimivaa leikkausasemaa.

15 työntekijää

Toimipaikka Limingassa

Osa Umacon-purkukonsernia

ISO-sertifioitu yritys

Miksi asiakkaamme valitsee meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

Ollaan umpirehellisiä

ja hinnoittellaan läpinäkyvästi

Hinnoittelemme metallilaadut maailman markkinahintoja seuraten ja ne ovat aina nähtävillä verkkosivuillamme.

Otamme hinnoittelussa kierrätysmäärät ja -laadut huomioon: maksamme metallihinnastoamme korkeampaa hintaa suurista ja laadukkaista eristä.

Annamme tarjouksemme kirjallisena, emmekä piilota kustannuksia romun hintaan.


Laitetaan asiat järjestymään

ja ratkaistaan metallinkierrätyshaasteet täyden palvelun periaatteella

Meidän tavoitteenamme on tehdä metallinkierräyksestä mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää asiakkaillemme. Meiltä löytyy ammattitaito ja ratkaisut niin vaarallisia aineita sisältävien koneiden romuttamiseen, metallijätettä tuottavien yritysten kannattavuuden kasvattamiseen kuin kaikkeen siltä väliltä.


Halutaan auttaa asiakkaitamme

ja räätälöidään palvelu teille sopivaksi

Voit toimittaa romut meille itse, tilata täyden kierrätyspalvelun tai jotain siltä väliltä. Hoidamme niin kertaluontoiset kuin jatkuvatkin metallinkierrätyshaasteet.


Ymmärretään asiakkaidemme intressit

ja autetaan taloudellisesti kannattavien kierrätyspäästösten tekemisessä

Annamme kauppoja edeltävän kirjallisen tarjouksen romuista, sekä romujen ja metallinkierrätyspalvelujen yhdistelmistä, jotta asiakkaillamme on tarvittava tieto taloudellisesti kannattavien päätösten tekemiseen.

Laadimme asiakkaan toiveesta myös kauppojen jälkeisen kirjallisen raportin, joka sisältää kattavan koonnin kierrätetyistä metallilaaduista, niiden punnituspainoista, sekä mahdollisista kierrätysprosessissa hyödynnetyistä palveluista.


Välitetään

ja pidetään huolta ihmisistä ja ympäristöstä

Olemme ISO-sertifioitu yritys ja meidän asiakkaanamme varmistut siitä, ettei ympäristöä tai ihmisiä romuteta kierrätysprosessien aikana.

Kirjoita

info@romuta.fi

etunimi.sukunimi@romuta.fi

Meidän mielestä kädenpuristus ei riitä

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.