ROMUTA

Ketä me olemme

Markkinointimiehet pyysivät kertoman resurssiviisaudesta, materiaalivirroista ja vihreämmästä tulevaisuudesta, mutta ei semmoinen markkinointikukku oikein taivu meidän suuhun, joten mennäänpä faktoilla.

Vaikka ihminen ei koskaan ole valmis, niin tämä romuala me kyllä väitetään osaavamme

Markkinointimiehet pyysivät kertoman resurssiviisaudesta, materiaalivirroista ja vihreämmästä tulevaisuudesta, mutta ei semmoinen markkinointikukku oikein taivu meidän suuhun, joten mennäänpä faktoilla.

Ollaan koko ikämme ostettu romua, rouhittu, paalattu ja pistetty eteenpäin. Korkeakoulukirjat ja akatemiat ollaan kierrätty kaukaa. On riittänyt opeteltavaa tässä romuhommassakin. Vaikka ihminen ei koskaan ole valmis, niin tämä ala me kyllä väitetään osaavamme. Emme usko että sellaista konetta tai tötteröä, jota emme osaa käsitellä, edes tästä maasta löytyy.

Mitä enemmän tätä hommaa on tehnyt, sitä enemmän sitä on oppinut tajuamaan, että eihän tässä ole kyse niinkään romusta, eikä materiaalien maailmanmarkkinahinnasta, vaan ihmisistä. Rehellisyyttä, täsmällisyyttä ja palvelua arvostavasta romukansasta. Esitteitä ja mainossloganeita tärkeämpää on se että homma toimii ja rahat on tilillä sovittuna päivänä. Siihen jos saa kaupan päällisiksi kupin kahvia, hevosmiesten tietotoimiston viimeisimmät uutiset ja napakan käden puristuksen, niin alkaa olla odotukset ylitetty keskimääräiselle romunmyyjälle.

Otetaan vastaan yksityisihmisten pikkukuormia, mutta kyllähän me ollaan parhaimmillaan vähän isompien romuläjien kanssa. Säännöllisesti metalliromua tuottavia firmoja me suorastaan rakastetaan.

Täyden palvelun romutuskumppani

romun osto kouvolassa, lahdessa ja limingassa

Toimipisteet Kouvolassa, Lahdessa ja Limingassa

metalliromun nouto koko suomen alueelta

Metalliromun nouto koko Suomen alueelta

romujen nou

Toimitamme metallia kotimaahan ja vientiin

20 milj. liikevaihto (2023 arvio)

Työllistämme 25 henkilöä

Osa kotimaista Umacon Oy purkukonsernia

Meillä on ISO-sertifikaatit (45001-, 14001- JA 9001)

Arvomme

Vankka arvopohjamme ohjaa jokapäiväistä päätöksentekoamme kompassin lailla. Se osoittaa kuinka toimimme keskenämme ja asiakkaidemme kanssa. Se näyttää suuntaa sille, kuinka pidämme ympäristöstämme huolta ja miten haluamme kasvaa.

Reiluus

merkitsee sitä, että kohtelemme muita niin, kuin halutaan itse tulla kohdelluiksi

Hyppäämme asiakkaidemme saappaisiin. Emme ole täällä ohjaamassa asiakkaidemme päätöksentekoa, vaan auttamassa. Antamassa ratkaisuja haasteisiin.

Maalaisjärkisyys

tarkoittaa, että ei tehdä asioista liian monimutkaisia

Näemme mahdollisuuksia, emme esteitä. Katsomme mitä ratkaisuvaihtoehtoja meillä on, ja jos tarvitaan uusia, niin sitten kehitetään. Uskomme että hyvään lopputulokseen voi kulkea montaa reittiä. Siksi työntekijämme käyttävät omaa harkintakykyynsä tapauskohtaisissa tilanteissa.

 

 

 

Luotettavuus

tarkoittaa, että tehdään niin kuin ollaan sovittu

Teemme asiat logiikkaan perustuen, emme hihasta vetämällä. Luomme pohjan asiakkaidemme luottamukselle olemalla avoimia ja toimimalla rehellisesti. Kerromme miksi teemme mitä teemme ja sovimme kirjallisesti.

Läpinäkyvyys ja Rehellisyys

merkitsee että perustamme faktoihin, emme luuloihin

Annamme asiakkaillemme tietoa, emmekä käytä sitä keplottelun välineenä. Kerromme millä perusteella erottelemme metallilaadut toisistaan, sekä mihin metallilaatujen ja palvelujen hinnoittelu perustuu. Olemme rehellisiä toimintamme rajoitteista emmekä tee kauppaa hinnalla millä hyvänsä.

 

 

Ympäristöystävällisyys

tarkoittaa että luontoa ei romuteta

Romualalla päästöjen suurin lähde on logistiikka. Siksi olemme tehostaneet tuotantomme ja ulkoisen logistiikkamme. Vajaita kuormia ei ajella asiakkailta kotipihaan, eikä kotipihalla kuljetella materiaaleja paikasta toiseen, vaan kerralla oikeaan kasaan. Hyödynnämme energiaa säästävää teknologiaa, kuten meidän vihreällä sähköllä toimivaa leikkausasemaa.

Miksi suosittelemme itseämme romutuskumppaniksi?

Koska osaamme nämä hommat.

01 Tiedämme mitä pitää tehdä

Voitte nukkua yönne rauhassa. Tuomme möhkälemäiseen ongelmaan selkeyden. Kerromme miten työ tehdään vaivattomimmin. Vaiheistamme ja aikataulutamme projektit niin, ettei teidän toimintanne kärsi kierrätystoimista.

02 Haluamme ratkaista teidän ongelmat

Olemme kiinnostuneita teidän toiminnasta ja kierrätykseen liittyvistä ropleemista. Meidän kanssa työskentely on ratkaisukeskeistä ja selkeää. Tartumme asioihin hymyssä suin.

03 Emme tule riskien kanssa

Romuttaminen tehdään työturvallisesti, ympäristöystävällisesti ja teidän tuotantoanne häiritsemättä. Romujen purkaminen, siirtäminen ja kierrättäminen ei pysäytä teidän tuotantoa. Savut, kaasut ja pölyt pidetään kurissa.

04 Panostamme laatuun

Meidän vaatteet ja koneet saattaa joskus olla paskaisia, mutta ne ovat parhaita. Työntekomme on turvallista, kestävää ja teitä palvelevaa. Toimitamme kaikki liput ja laput ja meillä on ISO 45001-, 14001- ja 9001 sertifikaatit taskussa.

05 Hinnoittelemme läpinäkyvästi

Tärkeintähän tässä romukaupassa on, että te tiedätte ennen kauppoja a) mikä hinta on ja b) mistä se muodostuu. Maksamme rahat ajallaan ja teemme romu- ja rahavirtojen seuraamisesta helppoa.

06 Toimimme ekologisesti

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassa ympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkien mahdollisten pykälien mukaan. Todistuksena tästä meillä on ISO 14001-sertifikaatti.

OTA YHTEYTTÄ

Mitä sanot jos soitetaan?

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme ropleemat

Löydämme ratkaisut. Meidän kanssamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaamme puolesta.

02 Opetamme romusta

Ajattelemme, että asiakkaamme pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä, kun hän ymmärtää romulaatujen, laatuvaatimusten ja hinnoittelun päälle.

03 Olemme umpirehellisiä

Se tarkoittaa, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Emme piilota kustannuksia romun hintaan tai lupaa mahdotonta.

04 Haasteet eivät ole esteitä

Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Kädet ei nouse pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä.

06 Yhteinen hyvä menee edelle

Suurissa projekteissa prosessit saattavat olla pitkiä ja vaatia useiden henkilöiden kuulemista. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Emme aja projekteissa omaa etuamme.

Kirjoita

info@romuta.fi

etunimi.sukunimi@romuta.fi

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.