• Teollisuuden metallinkierrätyspalvelu

  Ollaan suunniteltu metallinkierrätyspalvelu erityisesti niille metallialan yrityksille, joiden tuotannosta syntyy säännöllisesti kierrätettäviä metalleja. Romutan kierrätyspalvelu perustuu sopimukseen, jossa määritetään ennakkoon hyvityshinnat metalleille, tarvittavat keräysvälineet (vaihtolavat, laatikot yms.) ja rahtikuljetukset.

  Jotta asiakkaidemme ei tarvitse erikseen miettiä punnitusmaksuja, lavavuokria tai rahtikustannuksia, laitoimme palvelulle kuukausiperusteisen hinnan. Järkevä kuukausihinta sisältää kaiken vaihtolavoista, kuljetuksiin, lajitteluopastukseen ja asiakkaan omaan tarpeeseen sopivaan raportointiin. Tähän kokonaisuuteen suositellaan myös Voro Varoitus -palvelua.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

  Teollisuuden metallinkeräyspalvelu

 • Voro Varoitus -palvelu

  Arvokkaat romusi kiinnostaa myös varkaita. Me pidetään silmät tarkkana hämäräpuuhien varalta ja kehitettiin erityisesti meidän sopimusasiakkaita ajatellen Voro Varoitus -palvelu. Kuukausimaksullinen palvelu perustuu vaihtolavan gps-paikannukseen sekä liikkeen tunnistukseen ja pitää huolen ettei arvokkaat romut päädy voron varastoon.

  Kysy lisää: 08 237 48 900 info@romuta.fi Tarjouspyyntö

  Voro Varoitus -palvelu

 • Kierrättämisen projektipalvelut

  Romuta romuttaa kaiken veturista tuulimyllyyn ja pihan romukasoista tuotantolaitosten poistuviin laitteisiin. Kierrättämisen projektipalvelut on suunnattu erityisesti teollisuusyrityksille, joilla on edessä tuotantokoneiden ja laitteiden uusiminen. Palvelu hinnoitellaan tarjouksen perusteella ja sisältää esimerkiksi purkusuunnitelman, purkamisen, kuljetuksen, lajittelun ja jatkojalostuksen.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö

 • Purku-urakoitsijan kumppani

  Urakoitsijat ovat meidän romutovereita, joita autetaan tarjoamalla heille koura-autonoudot, vaihtolavojen lainaus ja kuljetus sekä joustavat maksuajat. Romuille me lasketaan hyvityshinnat projektikohtaisesti tai kuukausihinnoittelulla. Rahdit veloitetaan urakoitsijoilta tuntiperusteisesti ja lavat sisällytetään hyvityshintaan.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

 • Keräilijän kaveri

  Meidän kavereita ovat myös ammatikseen romuja keräävät tai muuten romujen kanssa touhuavat. Autamme haastavien kohteiden kanssa, teemme noutoja ja neuvontaa. Tarpeen sitä vaatiessa vuokraamme myös polttoleikkausvälineitä. Vuokra pitää sisällään välineiden lisäksi myös kaasun.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

 • Metallin keräyskampanjat

  Olemme toteuttaneet urheiluseurojen ja muiden järjestöjen kanssa metallinkeräyskampanjoita. Homma on helppo järjestää. Seura hankkii metallinkeräyspaikat ja hoitaa tiedottamisen. Me toimitamme tarvittavat vaihtolavat ja keräysastiat tarpeen mukaan. Käymme tyhjentämässä keräyspaikat ja teemme romuista hyvityksen. Lisäksi opastamme lajittelussa tai muissa metallinkierrätysasioissa tarpeen mukaan.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi

Katso mitä olemme romuttaneet

 • Torninosturin romuttaminen.

  Oulussa kauan seisoneesta aavenosturista päästiin lopullisesti eroon avullamme. Torninosturi oli päässyt rapistumaan romutuskuntoon ja asiakkaamme halusi päästä siitä eroon. Pienimme nosturin kuljetuskuntoon, hoidimme nostot, kuljetukset ja metallien kierrätyksen.
  Tehtävä oli meille helppo homma ja toteutamme niitä myös mielellämme jatkossakin.

 • Taurus-leikkurilla romuttaminen ja puntilla murskaus, videot