Uutta! Kierrätyslaatikko

Kierrätyslaatikkoa voit käyttää myös keräyslaatikkona työmaalla. Kuljetat sen helposti pumppukärryillä juuri sinne missä jätettä syntyy.

Ajattele vaikka tilannetta, jossa työntekijä purkaa työmaalla kuparikaapelit suoraan kaapelihyllyltä laatikkoon tai linjasaneerauskohteessa arvokkaat kupariputket ja messingit kerätään työmaalla lukittuun konttiin. Tai keikkakohteesta saapuva asentaja tyhjentää pakettiauton perästä päivän aikana syntyneet metalliromut laatikkoon.

Keräyslaatikon täyttyessä tilaat vain vaihdon. Parhaimmillaan vaihto tapahtuu jopa samana päivänä.

Tämän palvelun avulla pidät työmaan siistinä, nostat tehokkuutta, ja vähennät tuottamatonta työtä. Ja mikä parasta saat romukaapeleista, -kuparista ja -messingistä lisää katetta urakallesi.

Tilaa palvelu!

Romutamme suuret maansiirtokoneet ja laitteet kustannustehokkaasti. KATSO LISÄÄ PALVELUT VALIKOSTA!

 • Kierrätyslaatikko

  www.kierrätyslaatikko.fi

  Joku viisas romumies kertoi, että aina kun käsi koskettaa romua sen pitää mennä paikoilleen. Pelkästä siirtelystä on turha maksaa.

  Kierrätyslaatikko on nerokas ratkaisu kierrättää romut sekä vähentää ylimääräisen työn määrää. Lisäksi työmaa ja varasto pysyy siistinä. Hyviä puolia on enemmän kuin jaksat lukea.

  Laatikkko on 1,2 m3 kokoinen. Siihen on hyvä kerätä Kuparikaapelia, messinkiä, kuparia, lyijyä, akkuja ja monia muita tuotteita.

 • Teollisuuden metallinkierrätyspalvelu

  Ollaan suunniteltu metallinkierrätyspalvelu erityisesti niille metallialan yrityksille, joiden tuotannosta syntyy säännöllisesti kierrätettäviä metalleja. Romutan kierrätyspalvelu perustuu sopimukseen, jossa määritetään ennakkoon hyvityshinnat metalleille, tarvittavat keräysvälineet (vaihtolavat, laatikot yms.) ja rahtikuljetukset.

  Jotta asiakkaidemme ei tarvitse erikseen miettiä punnitusmaksuja, lavavuokria tai rahtikustannuksia, laitoimme palvelulle kuukausiperusteisen hinnan. Järkevä kuukausihinta sisältää kaiken vaihtolavoista, kuljetuksiin, lajitteluopastukseen ja asiakkaan omaan tarpeeseen sopivaan raportointiin. Tähän kokonaisuuteen suositellaan myös Voro Varoitus -palvelua.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

  Teollisuuden metallinkeräyspalvelu

 • Voro Varoitus -palvelu

  Arvokkaat romusi kiinnostaa myös varkaita. Me pidetään silmät tarkkana hämäräpuuhien varalta ja kehitettiin erityisesti meidän sopimusasiakkaita ajatellen Voro Varoitus -palvelu. Kuukausimaksullinen palvelu perustuu vaihtolavan gps-paikannukseen sekä liikkeen tunnistukseen ja pitää huolen ettei arvokkaat romut päädy voron varastoon.

  Kysy lisää: 08 237 48 900 info@romuta.fi Tarjouspyyntö

  Voro Varoitus -palvelu

 • Kierrättämisen projektipalvelut

  Romuta romuttaa kaiken veturista tuulimyllyyn ja pihan romukasoista tuotantolaitosten poistuviin laitteisiin. Kierrättämisen projektipalvelut on suunnattu erityisesti teollisuusyrityksille, joilla on edessä tuotantokoneiden ja laitteiden uusiminen. Palvelu hinnoitellaan tarjouksen perusteella ja sisältää esimerkiksi purkusuunnitelman, purkamisen, kuljetuksen, lajittelun ja jatkojalostuksen.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö

 • Purku-urakoitsijan kumppani

  Urakoitsijat ovat meidän romutovereita, joita autetaan tarjoamalla heille koura-autonoudot, vaihtolavojen lainaus ja kuljetus sekä joustavat maksuajat. Romuille me lasketaan hyvityshinnat projektikohtaisesti tai kuukausihinnoittelulla. Rahdit veloitetaan urakoitsijoilta tuntiperusteisesti ja lavat sisällytetään hyvityshintaan.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

 • Keräilijän kaveri

  Meidän kavereita ovat myös ammatikseen romuja keräävät tai muuten romujen kanssa touhuavat. Autamme haastavien kohteiden kanssa, teemme noutoja ja neuvontaa. Tarpeen sitä vaatiessa vuokraamme myös polttoleikkausvälineitä. Vuokra pitää sisällään välineiden lisäksi myös kaasun.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

 • Metallin keräyskampanjat

  Olemme toteuttaneet urheiluseurojen ja muiden järjestöjen kanssa metallinkeräyskampanjoita. Homma on helppo järjestää. Seura hankkii metallinkeräyspaikat ja hoitaa tiedottamisen. Me toimitamme tarvittavat vaihtolavat ja keräysastiat tarpeen mukaan. Käymme tyhjentämässä keräyspaikat ja teemme romuista hyvityksen. Lisäksi opastamme lajittelussa tai muissa metallinkierrätysasioissa tarpeen mukaan.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi

 • Suurten maansiirtokoneiden romuttaminen

  Olemme Romutalla kehittäneet kustannustehokkaan tavan romuttaa suuret toimimattomat maansiirtokoneet. Metsän laitaan jääneen koneen romuttaminen onnistuu ilman kalliita nostoja ja erikoislavetteja.

  Useimmissa tapauksissa romusta jää kaikkien kulujen jälkeen jopa hyvitettävääkin, joten rahaa ei kannata makuuttaa pellon laidalla.

  Paikallaan seisova kone saattaa sisältää yhteensä jopa tuhat litraa ympäristölle haitallisia jäähdytinnesteitä, öljyjä ja polttoaineita, jotka ajan saatossa saattavat vuotaa ympäristöön. Koneet kannattaa pistää kierrätykseen ennen kuin niistä aiheutuu vahinkoa ympäristölle.

  Poistamme koneista ensimmäiseksi ympäristölle haitalliset nesteet ja öljyt säiliöistä. Tämän jälkeen koneista kuivataan moottori, perät, vaihdelaatikot ja letkustot. Umpinaiset ja hankalasti kuivattavat osat viemme kierrätyspihallemme kuivattavaksi.

  Kuivauksen jälkeen ympäristöstä poistetaan palava materiaali ja alue kastellaan, jotta voidaan suorittaa polttoleikkaaminen. Kone palastellaan polttoleikkaamalla kuljetuskuntoon. Näin nouto onnistuu tavanomaisella koura-autolla ilman ylimääräisiä kustannuksia.

   

  Ota yhteyttä:

  08 237 48 900 info@romuta.fi

   

   

  Teollisuuden metallinkeräyspalvelu

   

   

   

Kokemuksia

Asiakkaidemme kokemuksia meistä

Aina kun me Romuta Oy:ssä palvelemme asiakkaitamme syntyy kokemuksia. Käy lukemassa viimeisimpiä tunnelmia ja tuntemuksia siitä miten asiakkaamme kokevat palveluidemme toimivan.

Lue lisää