Ajankohtaista

Vastaamme romukapinaan tarjoamalla kustannustehokkaita kierrätyssopimuksia tasaisesti metalliromua tuottaville yrityksille.

Ei turhia palvelukustannuksia, kuten kuten lava-, punnitus-, palvelu-, rahti- ja laskutuskustannuksia.

Metalliromu sitoo sitä tuottavien yritysten pääomaa kierrätysastioihin. Me olemme optimoineet kierrätyspalvelumme niin, että pääomaa irtoaa asiakkaillemme tasaisesti, eikä siitä vähenetä ylimääräisiä kuluja.

Lue lisää alempaa ”Teollisuuden metallinkierrätyspalvelu”-kohdasta.

 

 • Kierrätyslaatikko

  Joku viisas romumies kertoi, että aina kun käsi koskettaa romua, sen pitää mennä paikoilleen. Pelkästä siirtelystä on turha maksaa.

  Kierrätyslaatikkoa voi käyttää myös keräyslaatikkona työmaalla. Kuljetat sen helposti pumppukärryillä juuri sinne missä jätettä syntyy. Se on nerokas ratkaisu kierrättää romut sekä vähentää ylimääräisen työn määrää. Lisäksi työmaa ja varasto pysyvät siisteinä.

  Kierrätyslaatikko on 1,2 m3 kokoinen ja se on tarkoitettu arvometallien eli kaapelin, messingin, kuparin, lyijyn ja akkujen kierrättämiseen.

  Esimerkiksi työmaalla kuparikaapelit voi kerätä suoraan kaapelihyllyltä laatikkoon tai linjasaneerauskohteessa arvokkaat kupariputket ja messingit voi kerätä työmaalla lukittuun konttiin. Keikkakohteesta saapuva asentaja  taas voi tyhjentää pakettiauton perästä päivän aikana syntyneet metalliromut suoraan laatikkoon.

  Keräyslaatikkoon kerätään yhtä laatua kerrallaan. Erityistapauksissa laatikkoon voi kerätä useampaa metallilaatua, jos ne on eroteltu toisistaan selkeästi kerroksittain.

  Keräyslaatikon täyttyessä tilaat vain vaihdon. Parhaimmillaan vaihto tapahtuu jopa samana päivänä.

   

 • Teollisuuden metallinkierrätyspalvelu

  Metallinkierrätyspalvelu sopii erityisesti niille metallialan yrityksille, joiden tuotannosta syntyy säännöllisesti kierrätettäviä metalleja, ja jotka haluavat saada romuihin sitoutuneen pääoman mahdollisimman nopeasti takaisin käyttöön. Romutan kierrätyspalvelu perustuu tapauskohtaiseen sopimukseen, jossa määritetään ennakkoon hyvityshinnat metalleille, tarvittavat keräysvälineet (vaihtolavat, laatikot yms.) ja rahtikuljetukset.

  Olemme optimoineet kierrätyksen, jotta asiakkaamme eivät maksa turhia lisäkustannuksia, kuten punnitusmaksuja, lavavuokria tai rahtikustannuksia. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja teemme sen tapauskohtaisesti asiakkaamme tarpeiden mukaan.

  Järkevä kuukausihinta sisältää kaiken vaihtolavoista, kuljetuksiin, lajitteluopastukseen ja asiakkaan omaan tarpeeseen sopivaan raportointiin. Tähän kokonaisuuteen suositellaan myös Voro Varoitus -palvelua.

  Ota yhteyttä ostajaamme Anttiin:

  soittamalla 0504734215 tai

  sähköpostitse antti.piekkola@romuta.fi

  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

  Teollisuuden metallinkeräyspalvelu

 • Voro Varoitus -palvelu

  Arvokkaat romusi kiinnostaa myös varkaita. Me pidetään silmät tarkkana hämäräpuuhien varalta ja kehitettiin erityisesti meidän sopimusasiakkaita ajatellen Voro Varoitus -palvelu. Kuukausimaksullinen palvelu perustuu vaihtolavan gps-paikannukseen sekä liikkeen tunnistukseen ja pitää huolen ettei arvokkaat romut päädy voron varastoon.

  Kysy lisää: 08 237 48 900 info@romuta.fi Tarjouspyyntö

  Voro Varoitus -palvelu

 • Kierrättämisen projektipalvelut

  Romuta romuttaa kaiken veturista tuulimyllyyn ja pihan romukasoista tuotantolaitosten poistuviin laitteisiin. Kierrättämisen projektipalvelut on suunnattu erityisesti teollisuusyrityksille, joilla on edessä tuotantokoneiden ja laitteiden uusiminen. Palvelu hinnoitellaan tarjouksen perusteella ja sisältää esimerkiksi purkusuunnitelman, purkamisen, kuljetuksen, lajittelun ja jatkojalostuksen.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö

 • Purku-urakoitsijan kumppani

  Urakoitsijat ovat meidän romutovereita, joita autetaan tarjoamalla heille koura-autonoudot, vaihtolavojen lainaus ja kuljetus sekä joustavat maksuajat. Romuille me lasketaan hyvityshinnat projektikohtaisesti tai kuukausihinnoittelulla. Rahdit veloitetaan urakoitsijoilta tuntiperusteisesti ja lavat sisällytetään hyvityshintaan.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

 • Keräilijän kaveri

  Meidän kavereita ovat myös ammatikseen romuja keräävät tai muuten romujen kanssa touhuavat. Autamme haastavien kohteiden kanssa, teemme noutoja ja neuvontaa. Tarpeen sitä vaatiessa vuokraamme myös polttoleikkausvälineitä. Vuokra pitää sisällään välineiden lisäksi myös kaasun.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi
  Tarjouspyyntö Romuhinnasto

 • Metallin keräyskampanjat

  Olemme toteuttaneet urheiluseurojen ja muiden järjestöjen kanssa metallinkeräyskampanjoita. Homma on helppo järjestää. Seura hankkii metallinkeräyspaikat ja hoitaa tiedottamisen. Me toimitamme tarvittavat vaihtolavat ja keräysastiat tarpeen mukaan. Käymme tyhjentämässä keräyspaikat ja teemme romuista hyvityksen. Lisäksi opastamme lajittelussa tai muissa metallinkierrätysasioissa tarpeen mukaan.

  Ota yhteyttä: 08 237 48 900 info@romuta.fi

 • Suurten maansiirtokoneiden romuttaminen

  Olemme Romutalla kehittäneet kustannustehokkaan tavan romuttaa suuret toimimattomat maansiirtokoneet. Metsän laitaan jääneen koneen romuttaminen onnistuu ilman kalliita nostoja ja erikoislavetteja.

  Useimmissa tapauksissa romusta jää kaikkien kulujen jälkeen jopa hyvitettävääkin, joten rahaa ei kannata makuuttaa pellon laidalla.

  Paikallaan seisova kone saattaa sisältää yhteensä jopa tuhat litraa ympäristölle haitallisia jäähdytinnesteitä, öljyjä ja polttoaineita, jotka ajan saatossa saattavat vuotaa ympäristöön. Koneet kannattaa pistää kierrätykseen ennen kuin niistä aiheutuu vahinkoa ympäristölle.

  Poistamme koneista ensimmäiseksi ympäristölle haitalliset nesteet ja öljyt säiliöistä. Tämän jälkeen koneista kuivataan moottori, perät, vaihdelaatikot ja letkustot. Umpinaiset ja hankalasti kuivattavat osat viemme kierrätyspihallemme kuivattavaksi.

  Kuivauksen jälkeen ympäristöstä poistetaan palava materiaali ja alue kastellaan, jotta voidaan suorittaa polttoleikkaaminen. Kone palastellaan polttoleikkaamalla kuljetuskuntoon. Näin nouto onnistuu tavanomaisella koura-autolla ilman ylimääräisiä kustannuksia.

   

  Ota yhteyttä:

  08 237 48 900 info@romuta.fi

   

   

  Teollisuuden metallinkeräyspalvelu

   

   

   

Kokemuksia

Asiakkaidemme kokemuksia meistä

Aina kun me Romuta Oy:ssä palvelemme asiakkaitamme syntyy kokemuksia. Käy lukemassa viimeisimpiä tunnelmia ja tuntemuksia siitä miten asiakkaamme kokevat palveluidemme toimivan.

Lue lisää