Referenssit

Eikö se niin ole, että totuus tulee asiakkaan suusta? Lue yritysasiakkaidemme kokemuksia siitä, miten he ovat hyödyntäneet romuvaluuttaa ja kuinka hyvät metallinkierrätyspäätökset ovat tehostaneet heidän liiketoimintaansa.

REFERENSSITARINA

Tapani Saari Oy

Vuosien ketterä yhteistyö on auttanut taloudellisesti kannattavien kierrätyspäätösten tekemisessä ja nopeuttanut työtä lukuisilla purkutyömailla

nosturin purkaminen
REFERENSSITARINA

BB Logistics Oy

Kotimainen logistiikkayritys hyödynsi romuvaluuttaa: vanhan satamanosturin purku maksoi yritykselle 0 €

Rautatieto Oy
REFERENSSITARINA

Rautatieto Oy

Kierrätyslaatikko teki metallinkierrätyksestä vaivatonta ja kasvattaa Rautatiedon kassavirtaa

OTA YHTEYTTÄ

Mitä sanot jos soitetaan?

YRITYKSILLE

Katso palvelumme yrityksille

Puramme, viemme, kierrätämme ja maksamme. Hoidamme koko palvelun, aivan kuten sovitaan.

Lue lisää
RAHAT JA ROMUT

Romu on käypää valuuttaa

ja siihen sitoutuu paljon rahaa. Näin hyödynnätte sitä:

metalliromun nouto koko suomen alueelta

Purkukustannusten maksaminen

Kun tuotantokoneen tai -laitteen purkaminen tai rakennuksen nykyaikaistaminen tai purkaminen tulee ajankohtaiseksi, herää usein kysymys kustannuksista. Voitte kattaa purkuprojektin kustannuksia myymällä purkutyössä syntyvää metallijätettä, eli voitte käyttää romuvaluuttaa maksuvälineenä.

Kassavirran kasvattaminen

Romuvaluutta eli metalliromuun sitoutunut raha muuttuu kassavirraksi tuossa tuokiossa, kun ostamme metalliromunne ja maksamme niistä euroja pankkitilillenne.

Uusien investointien rahoittaminen

Romuvaluutalla eli metalliromuun sitoutuneella rahalla voi rahoittaa uusia investointeja. Romuvaluutan kerryttäminen alkaa tilanteenne kartoittamisesta. Löytyykö toimitiloistanne metallijätettä, joka joutaa kierrätykseen? Tai vanhoja koneita tai laitteita, joita ei enää käytetä, ja jotka joutavat romuksi? Kierrättämällä yrityksenne romut voitte rahoittaa tulevaisuuden investointeja olemassaolevilla jätteillä ja saada toimitilat samalla siistiksi.

Miksi suosittelemme itseämme romutuskumppaniksi?

Koska osaamme nämä hommat.

01 Tiedämme mitä pitää tehdä

Voitte nukkua yönne rauhassa. Tuomme möhkälemäiseen ongelmaan selkeyden. Kerromme miten työ tehdään vaivattomimmin. Vaiheistamme ja aikataulutamme projektit niin, ettei teidän toimintanne kärsi kierrätystoimista.

02 Haluamme ratkaista teidän ongelmat

Olemme kiinnostuneita teidän toiminnasta ja kierrätykseen liittyvistä ropleemista. Meidän kanssa työskentely on ratkaisukeskeistä ja selkeää. Tartumme asioihin hymyssä suin.

03 Emme tule riskien kanssa

Romuttaminen tehdään työturvallisesti, ympäristöystävällisesti ja teidän tuotantoanne häiritsemättä. Romujen purkaminen, siirtäminen ja kierrättäminen ei pysäytä teidän tuotantoa. Savut, kaasut ja pölyt pidetään kurissa.

04 Panostamme laatuun

Meidän vaatteet ja koneet saattaa joskus olla paskaisia, mutta ne ovat parhaita. Työntekomme on turvallista, kestävää ja teitä palvelevaa. Toimitamme kaikki liput ja laput ja meillä on ISO 45001-, 14001- ja 9001 sertifikaatit taskussa.

05 Hinnoittelemme läpinäkyvästi

Tärkeintähän tässä romukaupassa on, että te tiedätte ennen kauppoja a) mikä hinta on ja b) mistä se muodostuu. Maksamme rahat ajallaan ja teemme romu- ja rahavirtojen seuraamisesta helppoa.

06 Toimimme ekologisesti

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassa ympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkien mahdollisten pykälien mukaan. Todistuksena tästä meillä on ISO 14001-sertifikaatti.

Romuta ei ainoastaan osta meidän metalliromua, vaan helpottaa meidän liiketoimintaa. He lajittelee metallit meidän puolesta kun sitä ei ole järkevää tehdä työmaalla ja veloittaa siitä kohtuullisesti. Jos purkutyömaalla taas syntyy ongelmajätteitä, kuten puhdistamattomia öljysäiliöitä, he puhdistaa nekin ja laatii todistuksen viranomaisille. Juuri tällaista palvelua purku-urakoitsija tarvitsee.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme ropleemat

Löydämme ratkaisut. Meidän kanssamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaamme puolesta.

02 Opetamme romusta

Ajattelemme, että asiakkaamme pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä, kun hän ymmärtää romulaatujen, laatuvaatimusten ja hinnoittelun päälle.

03 Olemme umpirehellisiä

Se tarkoittaa, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Emme piilota kustannuksia romun hintaan tai lupaa mahdotonta.

04 Haasteet eivät ole esteitä

Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Kädet ei nouse pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä.

06 Yhteinen hyvä menee edelle

Suurissa projekteissa prosessit saattavat olla pitkiä ja vaatia useiden henkilöiden kuulemista. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Emme aja projekteissa omaa etuamme.

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.