PALVELUT

Purkuyrityksen kumppani

Autamme kierrättämään purkutyömailla syntyvät metallijätteet tehokkaasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti kannattavasti

Kuinka voimme auttaa?

Tarjoamme purkutoimintaa tukevaa metallinkierrätyspalvelua, joka vapauttaa aikaa ydinliiketoimintaanne.

Räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus.

Annamme romuista ja palvelusta kirjallisen tarjouksen
Tarjoamme vaihtolavoja ja koura-autonoutoja
Raportoimme projektikohtaisesti taloudellisen kannattavuutenne seuraamisen tueksi
Lajittelemme metallit puolestanne vapauttaen aikaanne ydinliiketoimintaanne
Hinnoittelemme läpinäkyvästi
Olemme ISO-sertifioitu yritys

Metallinkierrätystä helpottavat palvelut kasvattavat purkuprojektien kannattavuutta

Purkutyömailla syntyvän metallijätteen tehokas kierrättäminen kasvattaa purkutoiminnan taloudellista kannattavuutta kahdella tavalla: kierrätyksen ulkoistamalla vapautatte omaa aikaanne ydinliiketoimintaanne ja toisaalta saatte romuistanne rahallisen hyvityksen.

Autamme teitä seuraamaan projektienne taloudellista kannattavuutta laatimalla teille projektikohtaisia raportteja eri työmailta tulevien metallierien hyvityksistä, sekä palveluun sisältyvien kulujen, kuten rahdin osuuksista.

Ei tehdä taloudellisesta päätöksenteosta monimutkaista: tulostetaan mustaa valkoisella ja katsotaan rehellisiä lukuja.

Räätälöidään palvelu teille sopivaksi

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun kaikenlaisten metallimateriaalien keräykseen, kuljetukseen ja kierrätykseen. Asiantuntijamme työskentelee tiiviissä yhteistyössä yrityksesi kanssa kehittääkseen räätälöidyn suunnitelman, joka sopii ajankohtaisten purkuprojektien tarpeisiin ja aikatauluihin.

Täysi palvelumme vapauttaa eniten aikaa ydinliiketoimintaanne. Se sisältää vaihtolavojen toimituksen, niiden tyhjennykset ja rahdit, metallilaatujen ammattitaitoisen lajittelun, metallien kierrättämisen ja ostamisen, sekä projektikohtaisen raportoinnin, jonka avulla purkutyömaiden taloudellista kannattavuutta on helppo seurata.

Vaihtoehtoisesti voitte myös hoitaa metallien lajittelun työmaalla tai tilata vaihtolavoja ja rahteja satunnaisesti tarpeen mukaan.

Suunnittelemme kierrätyspalvelun sisällön yhdessä kanssanne ajankohtaisten purkuprojektien tarpeiden mukaan ja laadimme keskusteluun perustuvan kirjallisen tarjouksen.

Maksamme hyvin ja hinnoittelemme läpinäkyvästi

Meidän missionamme on tarjota asiakkaillemme kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinnoittelu, johon ei sisälly piilokustannuksia.

Hinnoittelu perustuu asiakkaamme tarpeisiin ja vaatimuksiin räätälöityyn palvelukokonaisuuteen, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun erilaisten yritysten tarpeisiin, sekä reilun ja oikeudenmukaisen hinnan jokaiselle asiakkaalle.

Palvelun hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat kierrätettävien metallien laatu, metallien punnituspainot, kierrätysprojektiin sisällytettyjen palvelujen hinta, sekä niihin kulunut aika. Laadimme asiakkaillemme kirjallisen tarjouksen kierrätysprojektin suunnitteluvaiheessa, jotta asiakkaillamme on tarvittavat tiedot kannattavaan päätöksentekoon.

EUROT & ROMUT

Paljonko maksamme romuista?

Meidän missionamme on tarjota asiakkaillemme kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta, johon ei sisälly piilokustannuksia.

Hinnoittelu perustuu asiakkaamme tarpeisiin ja vaatimuksiin räätälöityyn palvelukokonaisuuteen, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun erilaisten asiakkaiden tarpeisiin, sekä reilun ja oikeudenmukaisen hinnan jokaiselle asiakkaalle.

1. Lasketaan ostohyvityksen määrä

Maksamme romuista metallin laatuun perustuen. Romut punnitaan pihassamme, jonka jälkeen metallien tonnikohtaiset hinnat kerrotaan romujen punnituspainoilla.

Maksamme suurista ja laadukaista eristä metallihinnastomme korkeampaa hintaa, jolloin meiltä kannattaa pyytää tarjous.

2. Lasketaan palvelun hinta

Palvelun sisältö on tapauskohtainen ja riippuu asiakkaan kierrätyshaasteesta. Rahdin hinta perustuu kuljettuihin kilometreihin, kun taas henkilötyön, kuten polttoleikkauksen tai metallien lajittelun hinta perustuu käytettyihin työtuntien määrään.

Pyrimme pienentämään asiakkaidemme rahdin hintaa sovittelemalla vajaiden noutojen yhteyteen toisen noudon, jotta pystymme jakamaan rahdin kulut kahden asiakkaan välille.

3. Vähennetään palvelun hinta ostohyvityksestä

Vähennämme palvelun hinnan metallien ostohyvityksestä.

Annamme arvion tehtävästä ostohyvityksestä jopa yhden puhelun aikana.

OTA YHTEYTTÄ

Käynnistetäänkö romutushommat?

Romuta on hyvä kierrätyskumppani meille, koska heidän metallien hinnoittelu on kilpailukykyistä ja toimintakulttuuri on keskustelevaa ja asiakkaan intressejä huomioivaa. Meidän on helppo kysyä, jos jokin asia askarruttaa, eikä useiden vuosien yhteistyössä ole kertaakaan tarvinnut epäillä Romutan punnituksia tai lausuntoja.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.