YHTEYSTIEDOT

Lahti

Romualalla arvostetaan rehellistä ja täsmällistä toimintaa. Tärkeintä tässä työssä on se, että homma toimii ja rahat on tilillä sovittuna päivänä.

OSOITE

Romuta Lahti, 


Vinkakatu 12, 15700 Lahti

Käy paikan päällä:


ma – pe 7:30 – 16:30

Ajo-ohje

Voit saapua paikalle ilman ajanvarausta
Valitse toinen risteys vasemmalle eli Vinkakadulle
Käänny Helsingintieltä Syväojankadulle
Löydät meidät tien päästä
Metalliromun-nouto
METALLIROMUN MYYMINEN

Näitä metalliromuja meille voi tuoda

Ostamme kaikenkokoiset metalliromuerät. Meille voi tuoda romuakut, romualumiinit, romukaapelit, romukatalysaattorit, romukuparit, romupellit, romuautot, romuraudat, romurosterit, pronssit, messingit ja muut metallit.

Kotitalouksista meille kelpaa yksittäiset pesukoneet, matonkuivaustelineet, mopot, lipputangot, singerit ja muut vastaavat. Emme vastaanota muita jätteitä.

METALLIHINNASTO

Katso metallihinnastomme

Tärkeintähän tässä työssä on, että hinta on selvä ennen kauppoja ja rahat on tilillä sovittuna päivänä. Metalliromun hinnat näet verkkosivuiltamme aina ennen kauppoja.

 

Metallihinnasto
Metalliromun nouto onnistuu Romuta Oy:ltä ympäri Suomea
METALLIROMUN NOUTO

Metalliromun nouto Lahdessa

Riskit koura-automme noutavat yli 1000 kg:n romuerät koko Suomen alueelta niin yksityishenkilöiltä, yrittäjiltä kuin suurista teollisuusyrityksistäkin. Noudamme myös yksittäiset autot Lahden alueelta maksutta, mutta silloin emme tee niistä ostohyvitystä.

Suosittelemme noutoa suurille erille, koska se on sinullle helppo kierrätysratkaisu. Polttoleikkaamme suuret romut ja poistamme koneista ja laitteista vaaralliset aineet ennen kuljetusta.

Romun ostaminen ja metallinkierrätys

Romuta oy:n romun ostaja Antti Urpilainen

Romun ostaja

Antti Urpilainen

Antti pilkkii kaloja vapaa-ajalla ja romuja työajalla.

Puhelin:
050 326 9444
Sähköposti:
antti.urpilainen@romuta.fi

Antti ostaa ihmisten ja yritysten romut ja ratkaisee heidän metallinkierrätyshaasteensa. Antilta saat kirjallisen tarjouksen jopa yhden puhelun aikana.

Hämeenlinnan yksikön esihenkilö ja Romun Ostaja

Vilma Kekkonen

Vilma tykkää romuautoista. Vapaa-ajalla hän kunnostaa niitä ja työajalla hän ostaa niitä romuksi.

Puhelin:
050 566 2870
Sähköposti:
vilma.kekkonen@romuta.fi

Vilma ostaa ihmisten ja yritysten romut ja ratkaisee heidän metallinkierrätyshaasteensa. Vilmalta saat kirjallisen tarjouksen jopa yhden puhelun aikana.

Romuta Oy:n romun ostaja ja Lahden toimipisteen päällikkö Teemu Björn

Lahden yksikön esihenkilö ja Romun ostaja

Teemu Björn

Teemu on asiantunteva, mutta leppoisa romuttaja.

Puhelin:
050 473 4215
Sähköposti:
teemu.bjorn@romuta.fi

Teemu ostaa ihmisten ja yritysten romut ja ratkaisee heidän metallinkierrätyshaasteensa. Hän on myös Lahden yksikön esimies ja vastaa romun vastaanottamisesta, rahtiliikenteestä. Eli käytännössä siitä, että hommat pelaa ja koneet laulaa.

romuta oy:n limingan yksikön päällikkä ja ostaja markku kemell

Limingan yksikön esihenkilö ja Romun Ostaja

Markku Kemell

Markku on Romutan vääräleuka, joka pitää huolen siitä ettei hommat mene liian vakavaksi.

Puhelin:
040 920 8240
Sähköposti:
markku.kemell@romuta.fi

Markku ostaa ihmisten ja yritysten romut ja ratkaisee heidän metallinkierrätyshaasteensa. Hän on myös Limingan yksikön esimies ja vastaa romun vastaanottamisesta, rahtiliikenteestä. Eli käytännössä siitä, että hommat pelaa ja koneet laulaa.

Kirjoita

info@romuta.fi

etunimi.sukunimi@romuta.fi

Laskutus

Y-tunnus: 12345

Miksi suosittelemme itseämme romutuskumppaniksi?

Koska osaamme nämä hommat.

01 Tiedämme mitä pitää tehdä

Voitte nukkua yönne rauhassa. Tuomme möhkälemäiseen ongelmaan selkeyden. Kerromme miten työ tehdään vaivattomimmin. Vaiheistamme ja aikataulutamme projektit niin, ettei teidän toimintanne kärsi kierrätystoimista.

02 Haluamme ratkaista teidän ongelmat

Olemme kiinnostuneita teidän toiminnasta ja kierrätykseen liittyvistä ropleemista. Meidän kanssa työskentely on ratkaisukeskeistä ja selkeää. Tartumme asioihin hymyssä suin.

03 Emme tule riskien kanssa

Romuttaminen tehdään työturvallisesti, ympäristöystävällisesti ja teidän tuotantoanne häiritsemättä. Romujen purkaminen, siirtäminen ja kierrättäminen ei pysäytä teidän tuotantoa. Savut, kaasut ja pölyt pidetään kurissa.

04 Panostamme laatuun

Meidän vaatteet ja koneet saattaa joskus olla paskaisia, mutta ne ovat parhaita. Työntekomme on turvallista, kestävää ja teitä palvelevaa. Toimitamme kaikki liput ja laput ja meillä on ISO 45001-, 14001- ja 9001 sertifikaatit taskussa.

05 Hinnoittelemme läpinäkyvästi

Tärkeintähän tässä romukaupassa on, että te tiedätte ennen kauppoja a) mikä hinta on ja b) mistä se muodostuu. Maksamme rahat ajallaan ja teemme romu- ja rahavirtojen seuraamisesta helppoa.

06 Toimimme ekologisesti

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassa ympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkien mahdollisten pykälien mukaan. Todistuksena tästä meillä on ISO 14001-sertifikaatti.

OTA YHTEYTTÄ

Mitä sanot jos soitetaan?

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme ropleemat

Löydämme ratkaisut. Meidän kanssamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaamme puolesta.

02 Opetamme romusta

Ajattelemme, että asiakkaamme pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä, kun hän ymmärtää romulaatujen, laatuvaatimusten ja hinnoittelun päälle.

03 Olemme umpirehellisiä

Se tarkoittaa, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Emme piilota kustannuksia romun hintaan tai lupaa mahdotonta.

04 Haasteet eivät ole esteitä

Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Kädet ei nouse pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä.

06 Yhteinen hyvä menee edelle

Suurissa projekteissa prosessit saattavat olla pitkiä ja vaatia useiden henkilöiden kuulemista. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Emme aja projekteissa omaa etuamme.

Romuta on hyvä kierrätyskumppani meille, koska heidän metallien hinnoittelu on kilpailukykyistä ja toimintakulttuuri on keskustelevaa ja asiakkaan intressejä huomioivaa. Meidän on helppo kysyä, jos jokin asia askarruttaa, eikä useiden vuosien yhteistyössä ole kertaakaan tarvinnut epäillä Romutan punnituksia tai lausuntoja.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

KETÄ ME OLEMME

Vaikka ihminen ei koskaan ole valmis, niin tämä romuala me kyllä väitetään osaavamme

Markkinointimiehet pyysivät kertoman resurssiviisaudesta, materiaalivirroista ja vihreämmästä tulevaisuudesta, mutta ei semmoinen markkinointikukku oikein taivu meidän suuhun, joten mennäänpä faktoilla.

Ketä me olemme

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.