ROMUTA

Palvelumme yrityksille

Puramme, viemme, kierrätämme ja maksamme. Hoidamme koko palvelun, aivan kuten sovitaan.

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme oikea kumppani teille.

Millaisia metallinkierrätystarpeita teillä on?

Tuotantokoneen uusiminen

Tuotantoon on tulossa uusi kone ja vanha on vielä tiellä? Tiedämme, että aika on rahaa. Vanha kone pitää hoitaa nopeasti uuden alta pois tuotantoa häiritsemättä.

Tämän me osaamme. Poistamme tuotantokoneet täyden palvelun periaatteella ja nopealla aikataululla.

 

 

 

Metallilevyromua kasassa.

Tuotannon säännöllisen metallijätteen kierrättäminen

Tarvitsette metallinkierrätyssopimuksen, jolla koko romuralli hoituu kerralla? Ja romuvirta muuttuu kassavirraksi?

Tämän me osaamme. Räätälöimme metallinkierrätyssopimuksen teille sopivaksi. Huolehdimme, että tuotantotilat pysyvät siistinä ja eurot virtaavat tilillenne.

Tehtaan nykyaikaistaminen

Yksi tai useampi laitos nykyaikaistetaan? Tarvitsette ammattilaisen, joka suunnittelee, aikatauluttaa ja toteuttaa purkutyöt.

Tämän me osaamme. Olemme purkutöiden rautaisen ammattilaisen, Umacon Oy:n omistuksessa. Meiltä saat purkutyöt ja metallinkierrätyksen kokonaispalveluna yhden katon alta.

 

Tehtaiden ja rakennusten purkaminen

Iso laitos on alasajettu ja nyt tavarasta on päästävä eroon? Tarvitsette romuille noudon, käsittelyn ja kierrätyksen ja haluatte niistä rahaa.

Tämän me osaamme. Olemme purkutöiden rautaisen ammattilaisen, Umacon Oy:n omistuksessa. Meiltä saat purkutyöt ja metallinkierrätyksen kokonaispalveluna yhden katon alta.

 

Piha-alueiden suursiivous

Pihaan on kertynyt metallirompetta, josta on päästävä eroon?

Tämän me osaamme. Noudamme, kierrätämme ja maksamme.

RAHAT JA ROMUT

Saatte romusta rahaa!!!

Vertaile romuttajien tarjoukset rauhassa

Huomioi romun myyjänä romuttajien tarjouksia vertaillessa, että eri toimijat hinnoittelevat eri tavalla. Tämä tarkoittaa, että tarjoukset eivät ole suoraan vertailukelpoisia keskenään. Osa toimijoista antaa romulle yhden hinnan, johon on sisällytetty kierrätyskulut. Toiset, kuten me, annamme romun hinnan ja kierrätyskulut erikseen.

Emme piilota kierrätyskuluja romun hintaan

Hinnoitteluperiaatteemme on yksinkertainen: asiakkaalle kerrotaan kaikki luvut. Lopullisen ostohyvityksen määrä saadaan, kun romun hinnasta vähennetään kierrätyspalvelun hinta. Tässä on teille kaksi etua.

1. Taloudellinen päätöksentekonne helpottuu, kun hahmotatte mikä metallinkierrätyksen todellinen kulurakenne on ja mitkä asiat vaikuttavat siihen.

2. Voitte olla varmoja, ettei teitä vedetä nenästä.

Yrityksenne hyötyy erillisistä hinnoista

Pidämme romujen ja kierrätyspalvelujen hinnat erillisinä, koska se helpottaa asiakkaidemme taloudellista päätöksentekoa.

Metallien markkinahintojen vaihtelun seuraaminen on helpompaa, kun siihen ei ole sisällytetty muita kuluja. Kierrätyskulujen, kuten rahdin tai lajittelupalvelun määrien seuraaminen ja hallitseminen on helpompaa, kun pystytte seuraamaan näihin palveluihin kuluneita tunteja. Teidän päässä myös mahdollinen projektikohtainen kannattavuuden vertailu mahdollistuu.

ROMUTA

Miksi valitsisitte meidät?

01 Me tiedämme mitä pitää tehdä

Voitte nukkua yönne rauhassa. Me tuomme möhkälemaiseen ongelmaan selkeyden. Meillä on tietämys ja kokemus romujen purkamisesta, siirtämisestä ja kierrättämisestä. Kerromme teille miten työ tehdään vaivattomimmin. Vaiheistamme ja aikataulutamme projektit niin, ettei teidän toiminta kärsi kierrätystoimista.

02 Haluamme ratkaista teidän ongelmat

Olemme kiinnostuneita teidän toiminnasta ja kierrätykseen liittyvistä ropleemista. Meidän kanssa työskentely on ratkaisukeskeistä ja selkeää. Tartumme asioihin hymyssä suin.

03 Emme tule riskien kanssa

Romuttaminen tehdään työturvallisesti, ympäristöystävällisesti ja teidän tuotantoa häiritsemättä. Romujen purkaminen, siirtäminen ja kierrättäminen ei pysäytä teidän tuotantoa, ja savut, kaasut ja pölyt pidetään kurissa.

04 Panostamme laatuun

Meidän vaatteet ja koneet saattaa joskus olla paskaisia, mutta ne ovat parhaita. Toimimme 2020-luvulla, joka tarkoittaa että toimintatapamme ovat moderneja. Työntekomme on turvallista, kestävää ja teitä palvelevaa. Meiltä saatte kaikki liput ja laput ja meillä on ISO 45001-, 14001- ja 9001 sertifikaatit taskussa.

05 Hinnoittelemme läpinäkyvästi

Tärkeintähän tässä romukaupassa on, että te tiedätte ennen kauppoja a) mikä hinta on ja b) mistä se muodostuu. Meiltä saat tilattua sähköisen yrityskohtaisen ostohinnaston, joka kilahtaa teille kuukausittain. Me maksamme rahat ajallaan ja toimitamme halutessanne kierrätysraportin, josta rahojen ja romujen määrien seuraaminen ja ennustaminen on vaivatonta.

06 Toimimme ekologisesti

Olemme kierrätyskumppani, jonka voi rohkeasti mainita omassa ympäristösuunnitelmassa. Toimimme ekologisesti ja eettisesti kaikkien mahdollisten pykälien mukaan. Pohdimme jatkuvasti, miten voisimme pienentää omia ja asiakkaidemme päästöjä entistäkin enemmän. Todistuksena tästä meillä on ISO 14001-sertifikaatti.

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Mitä sanot jos soitetaan!!!

RAHAT JA ROMUT

Paljonko maksamme teille?

Näin teille tehtävä ostohyvitys lasketaan

1. Lasketaan romulaatujen ostohintojen summa

Romulaatujen ajankohtaiset tonnihinnat kerrotaan kunkin romulaadun painolla. Lopuksi eri romulaatujen hinnat lasketaan yhteen.

2. Lasketaan kierrätyspalvelujen summa

Kierrätyspalvelun hinta kerrotaan palveluun määrällä. Lopuksi eri palvelujen hinnat lasketaan yhteen.

3. Vähennetään kierrätyspalvelujen hinta romun ostohinnasta

Lopuksi kierrätyspalvelun hinta vähennetään romun hinnasta.

 

ROMUTA

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

01 RRRRatkaisemme RRRopleemat

Me löydämme ratkaisut. Meidän kanssa asiakkaamme ei tarvitse tietää, mitä laajassa projektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisen ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaan puolesta.

02 Opetamme romusta

Me opetamme romusta, jotta asiakkaamme pääsee ”tilanteen päälle”. Kun asiakkaamme tietää romulaaduista, laatuvaatimuksista ja hinnoittelusta, hän pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä.

03 Olemme umpirehellisiä

Meille umpirehellisyys tarkoittaa sitä, että asiat on läpinäkyviä ja tyyli on suora. Turha sitä on asioiden ympärillä kierrellä ja kaarrella.

04 Haasteet ei ole esteitä

Meillä on vuosien kokemus haastavista kohteista. Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme teollisuuden lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Meillä ei nouse kädet pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä.

06 Yhteinen hyvä menee edelle

Suurissa projekteissa prosessit saattavat olla pitkiä ja vaatia monien henkilöiden kuulemista. Emme hae projekteissa omaa etua, vaan haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun.

Usein kysyttyä

Millä alueella toimitte?

Toimipisteemme ovat Kouvolassa, Lahdessa ja Limingassa, mutta noudamme romua koko Suomen alueelta.

Olettekohan liian kallis meille, kun ette toimi samassa kaupungissa kun me?

Asia ei ole näin yksinkertainen. Romusta tehtävän hyvityksen määrä riippuu lukuisista tekijöistä, joista rahdin hinta on vain yksi. Lisäksi koko Suomen kattavan laajan nouto- ja vientiverkostomme vuoksi onnistumme pitämään rahtikulut kurissa. Käytännössä tämä perustuu siihen, että noutorahtien kohdalla pystymme jakaa vajaiden kuormien kustannuksia asiakkaidemme kesken. Terästehtaille kohdistuvissa vientirahdeissa taas pystymme hyödyntämään paluumatkat.

Miksi meidän kannattaisi kilpailuttaa olemassa oleva romutuskumppani?

Oletko pohtinut, onko nykyinen metallinkierrättäjänne suunnitellut palvelunne kierrätysvaiheet niin, että teidän kulut pidetään minimissä? Tehdäänkö lajittelu oikein: ei liian tarkasti, mutta ei liian suurpiirteisesti? Onko rahtipainot optimoitu? Maksatteko ylimääräisistä lavoista?

Saammeko tästä metalliromusta rahaa vai joudummeko maksumiehiksi?

Haluamme, että te hyödytte romujen kierrättämisestä taloudellisesti. Optimoimme kierrätyspalvelua niin, että teidän kierrätyskulut pysyy minimissä ja teille maksetaan. Tilanteet, joissa asiakas on maksumies on mahdollinen, mutta harvinainen. Näissäkin tilanteissa romuista on tehty hyvitys, mutta kierrätyspalveluiden hinta on ylittänyt romuista tehtävän ostohyvityksen. Tämänkaltaisissa poikkeustilanteissa avaamme tilanteen luvut asiakkaalle, ja asiakkaalla on päätösvalta siitä miten toimitaan.

Miksi hinta vaihtelee eri aikoina ja eri toimijoiden välillä?

Romun hinta koostuu monesta tekijästä, kuten metallien markkinahinnoista, terästehtaiden ostohinnoista ja metallien yleisestä kysyntätasosta. Eri toimijat hinnoittelevat romua eri tavoin. Osa pitää romun hinnan ja kierrätyskulut toisistaan erillään, kun taas toiset laittavat kierrätyskulut romun hintaan. Me pidämme hinnat erillään, koska haluamme olla rehellisiä todellisista numeroista. Romunmyyjänä kannattaa olla tarkkana, ettei ostohinta tule piilokulujen kanssa.

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.

Romuta on hyvä kierrätyskumppani meille, koska heidän metallien hinnoittelu on kilpailukykyistä ja toimintakulttuuri on keskustelevaa ja asiakkaan intressejä huomioivaa. Meidän on helppo kysyä, jos jokin asia askarruttaa, eikä useiden vuosien yhteistyössä ole kertaakaan tarvinnut epäillä Romutan punnituksia tai lausuntoja.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Mitä sanot jos soitetaan!!!