REFERENSSITARINA

Rautatieto Oy

Kierrätyslaatikko teki metallinkierrätyksestä vaivatonta ja kasvattaa Rautatiedon kassavirtaa

Rautatieto Oy

on rautateiden turvalaitteiden ja liikenteenohjausjärjestelmien johtava asiantuntija

Tietoliikennepalvelut ja turvalaitteiden, vahvavirta- ja sähköratatöiden suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito
Operoi rautateillä ympäri Suomea
Työmailla syntyy kaapeli-, muuntaja- ja akkuromua
Liikevaihto 6,2 miljoonaa euroa vuonna 2022

Keräsimme romumetallit aikaisemmin vaihtelevasti eri astioihin ja paikkoihin, jotka toimitimme itse kierrätykseen aika ajoin. Pienemmät metallierät toimitimme metallinkeräyspisteisiin, jolloin niiden taloudellinen hyöty jäi saamatta. Halusimme yksinkertaistaa ja tehostaa arvometallien kierrätystä, sekä saada niiden taloudellisen hyödyn talteen.

Sulo Saarijärvi Projekti-insinööri Rautatieto Oy

Näin Rautatieto kierrättää arvometalliromut

Rautatieto Oy
LÄHTÖTILANNE

Työmailla syntyy kaapeli-, muuntaja- ja akkuromua

Rautatieto operoi rautateillä ympäri Suomea ja vaihtelevissa projekteissa syntyy jatkuvasti metalliromua, kuten kupari-, alumiini-, tele- ja ohjauskaapelia, mutta myös muuntajia ja akkuja.

Ennen kierrätyslaatikon hyödyntämistä Rautatieto keräsi romut vaihtelevasti eri astioihin ja paikkoihin, jotka he toimittivat itse aika ajoin kierrätykseen.

Kierrätyslaaatikko Rautatieto Oy:n tiloissa
METALLINKIERRÄTYS NYT

Kierrätyslaatikko teki metallinkierrätyksestä vaivatonta

Rautatieto kerää kaikenlaiset arvometalliromut, kuten romukaapelit kierrätyslaatikkoon. Yksittäiset akut kulkevat kierrätyslaatikossa, mutta tarjoamme suurille akkumäärille myös erillisiä akkulaatikkoja.

 

Romuta Oy:n metalliromun lajittelupalvelu auttaa yritysten metallinkierrättämisessä

Lajittelupalvelu nopeutti työtä

Rautatiedon työmailla syntyy useita romulaatuja ja niiden lajittelu toimipisteelle tultaessa vie arvokasta työaikaa, sekä vaatii tilaa. Siksi Rautatieto on jättänyt metallien lajittelun meille. He keräävät kaikki romut kierrätyslaatikkoon ja me teemme lajittelun romupihalla kun kierrätyslaatikko saapuu meille.

Veloitamme lajittelupalvelusta lajitteluun kuluneeseen aikaan perustuvan maksun. Monille toimijoille tämä käy edullisemmaksi, kuin lajittelun järjestäminen työmaalla tai toimipisteen tiloissa.

Jyrki Romuta Oy:ltä konsultoi kierrätysasioissa

Logistiikka hoituu helposti

Kun kierrätyslaatikko täyttyy, Rautatiedolta soitetaan meille. Me järjestämme täydelle kierrätyslaatikolle kuljetuksen ja toimitamme tyhjän kierrätyslaatikon tilalle. Veloitamme kuljetuksesta maksun, joka käy useimmille toimijoille edullisemmaksi, kuin romujen itse järjestetty kuljettaminen romupihalle.

Arvometalleista tehdään hyvitys Rautatiedon tilille, kun romut saapuvat romupihallemme.

Valitsimme kierrätyslaatikon, koska sillä metallinkierrätys hoituu vaivattomasti. Pystyimme valitsemaan meidän tarpeeseen sopivan kokoiset astiat ja lajittelupalvelu on nopeuttanut työtämme. Myös logistiikka on hoidettu hyvin. Kun kierrätyslaatikko täyttyy, ilmoitamme siitä Romutalle, joka tilaa noudon ja toimittaa uuden laatikon täyden tilalle. Hyvitys tulee perästä.

Sulo Saarijärvi Projekti-insinööri Rautatieto Oy

KIERRÄTYSLAATIKKO

Myy arvometallit helposti

Tämä laatikko ahmii arvometallit ja tekee teille rahaa. Tästä ei arvometallien kierrättäminen mene helpommaksi.

Lue lisää

Kierrätyslaatikko on toiminut meillä loistavasti. Romutan asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja asiat hoidetaan vaivattomasti. Olemme laajentaneet kierrätyslaatikon käytön meidän jokaiselle toimipisteelle.

Sulo Saarijärvi Projekti-insinööri Rautatieto Oy

RAHAT JA ROMUT

Romu on käypää valuuttaa

ja siihen sitoutuu paljon rahaa. Näin hyödynnätte sitä:

metalliromun nouto koko suomen alueelta

Purkukustannusten maksaminen

Kun tuotantokoneen tai -laitteen purkaminen tai rakennuksen nykyaikaistaminen tai purkaminen tulee ajankohtaiseksi, herää usein kysymys kustannuksista. Voitte kattaa purkuprojektin kustannuksia myymällä purkutyössä syntyvää metallijätettä, eli voitte käyttää romuvaluuttaa maksuvälineenä.

Kassavirran kasvattaminen

Romuvaluutta eli metalliromuun sitoutunut raha muuttuu kassavirraksi tuossa tuokiossa, kun ostamme metalliromunne ja maksamme niistä euroja pankkitilillenne.

Uusien investointien rahoittaminen

Romuvaluutalla eli metalliromuun sitoutuneella rahalla voi rahoittaa uusia investointeja. Romuvaluutan kerryttäminen alkaa tilanteenne kartoittamisesta. Löytyykö toimitiloistanne metallijätettä, joka joutaa kierrätykseen? Tai vanhoja koneita tai laitteita, joita ei enää käytetä, ja jotka joutavat romuksi? Kierrättämällä yrityksenne romut voitte rahoittaa tulevaisuuden investointeja olemassaolevilla jätteillä ja saada toimitilat samalla siistiksi.

rautatieto oy:n logo

Tutustu Rautatietoon

Käy tutustumassa Rautatiedon toimintaan tarkemmin heidän verkkosivuillaan

Katso palvelumme yrityksille

Puramme, viemme, kierrätämme ja maksamme. Hoidamme koko palvelun, aivan kuten sovitaan.

Palvelumme yrityksille
OTA YHTEYTTÄ

Mitä sanot jos soitetaan?