• Uutiset

Umacon Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Romutan pääomistajan, purku- ja kierrätysratkaisuja tarjoavan Umacon Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa Tommi Leppiaho.

Umaconin tuleva toimitusjohtaja Tommi Leppiaho siirtyy tehtävään Lotus Demolition Oy:stä, jossa hän työskenteli liiketoimintajohtajana. Työkokemuksensa ansiosta hänellä on erinomainen tuntemus purku- ja kierrätysalasta. Leppiaho aloittaa toimitusjohtajana kesäkuussa 2024.

“Olen innoissani tästä mahdollisuudesta. Uskon, että yhdessä nousemme Umaconin ja Romutan ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa yhdeksi Pohjoismaiden merkittävimmäksi purku- ja kierrätysalan yhtiöksi. Yrityksillä on erinomaiset edellytykset ja valmiudet jatkaa kasvua tässä haastavassa markkinatilanteessa. Molemmille yhtiöille on rakennettu vuosien saatossa vankka pohja, jota lähden innolla viemään eteenpäin”, toteaa Tommi Leppiaho.

Umacon Oy on purkutöiden rautainen ammattilainen Suomessa, joka tekee kone- ja rakennuspurkutyöt yli 30 vuoden ammattitaidolla. Umacon on pääomistajamme, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan koneiden, laitteiden ja rakennusten purkutyöt, sekä metallinkierrätyksen kokonaispalveluna yhden katon alta, molempien toimialojen ammattitaidolla ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ

Mitä sanot jos soitetaan?

METALLIHINNASTO

Katso paljon ­ romusta maksetaan

Metallihinnasto

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.