REFERENSSITARINA

Tapani Saari Oy

Vuosien ketterä yhteistyö on auttanut taloudellisesti kannattavien kierrätyspäätösten tekemisessä ja nopeuttanut työtä lukuisilla purkutyömailla

Tapani Saari Oy

tekee maarakennus- ja purku-urakointia nykyaikaisesti yli 30 vuoden kokemuksella

Monipuolinen maa- ja pohjarakentaminen, kiinteistöjen kokonaispurut, purkumateriaalien lajittelu ja kierrätys, sekä haitta-ainetutkimukset
Liikevaihto 5,8 miljoonaa euroa vuonna 2022
Yrityksessä vaalitaan laatua ja ekologisuutta

Miksi Tapani Saari on valinnut Romutan?

Hinta

Purkaja on ensimmäiseksi kiinnostunut metallinkierrätyksen taloudellisesta kannatavuudesta. Tapani Saari pitää Romutan hinnoittelua kilpailukykyisenä. Lisäksi heille räätälöity sähköpostiin kilahtava metallihinnasto auttaa taloudellisen kannattavuuden ennustamisessa.

Luottamus

Vuosien yhteistyö on rakentanut vahvan luottamuksen yhteistyön molemmin puolin. Tapani Saari luottaa siihen, että kaikki luvut, kuten romun punnitukset ja metallien lajittelutyöhön käytetyt tunnit on kirjattu oikein ja tilitykset kulkevat ajallaan. Heille on myös tärkeää tietää, että Romutan toimintakulttuuri huomioi heidän intrenssinsä yhteistyön eri osa-alueilla.

romujen nouto koko Suomen alueelta

Logistiikan ratkaisut

Tapanin sanoin he ”saavat aina lavan alle, kun romua tulee”. Tapani arvostaa sitä, etteivät he maksa vaihtolavoista erillistä vuokraa.

Konsultointi

Tapani ottaa meihin yhteyttä erilaisissa metallin ja jätteiden kierrätykseen liittyvissä asioissa. Purkutyömaalla tulee tasaisesti vastaan jätteitä, joiden kanssa pitää miettiä miten niiden kanssa toimitaan. Toisaalta eri työmaiden kohdalla täytyy miettiä, kuinka metallinkierrätys on taloudellisesti kannattavinta järjestää. Tämänkaltaisissa tilanteissa Tapani soittaa meille.

Näitä palveluita Tapani Saari Oy on hyödyntänyt

Logistiikan ratkaisut

Toimitamme Tapani Saaren purkutyömaille vaihtolavoja purkutyömaan tarpeen mukaan. Riskit kuorma-automme ajavat romut Liminkaan, kun vaihtolavat täyttyvät.

Romuta Oy:n metalliromun lajittelupalvelu auttaa yritysten metallinkierrättämisessä

Lajittelupalvelu

Tapani Saari hyödyntää romun lajittelupalvelua aina, kun heille on taloudellisesti kannattavampaa jättää se meidän hoidettavaksi.

Suurimmilla purkutyömailla lajittelu onnistuu purkutyön ohessa. Pienemmissä purkuprojekteissa se ei ole kannattavaa. Silloin romut toimitetaan sekaisin, ja me lajittelemme romut romupihalla. Veloitamme lajittelusta siihen käytettyjen tuntien mukaan.

Romuta Oy konsultoi kierrätysasioissa

Konsultointi

Asiakkaamme eivät maksa konsultoinnista, vaan se kuuluu yhteistyöhön. Olemme sopineet Tapanin kanssa, että hän soittaa Jyrkille, jos hänelle herää mitä tahansa kysymyksiä esimerkiksi purkumateriaalien oikeanlaiseen kierrättämiseen tai taloudelliseen päätöksentekoon liittyen.

Purkuprojekteissa pitää ottaa monenlaisia asioita huomioon. Purkutyömailla syntyy monipuolista jätettä ja tasaisin väliajoin pitää miettiä, kuinka erilaisten jätteiden kanssa toimitaan. Eri puolella Suomea sijaitsevien purkukohteiden metallinkierrätyksen suunnittelussa pitää huomioida rahtikustannusten nousu.

Vuosien varrella olemme löytäneet ratkaisuja monenmoisiin haasteisiin. Niillä on varmistettu, että hommat etenee purkutyömailla jouhevasti, kierrätysasiat hoituvat ekologisesti ja purkuyrityksen tilille virtaa romuvaluuttaa.

Juuri tällaista palvelua purku-urakoitsija tarvitsee. Soitan ja kysyn mitä tehdään, kun eteen tulee erityyppisiä jäte- ja metallieriä, kuten peltikuorrutettua eriste-elementtiä. Esimerkiksi puhdistamattomien öljysäiliöiden kohdalla Romuta on hoitanut puhdistamisen ja antanut tarvittavan todistuksen viranomaisia varten. Kun metallien lajittelu ei ole järkevää työmaalla, Romuta hoitaa senkin ja veloittaa siitä kohtuullisesti. Tällainen apu edistää sitä, että työ etenee purkutyömailla jouhevasti.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

RAHAT JA ROMUT

Romu on käypää valuuttaa

ja siihen sitoutuu paljon rahaa. Näin hyödynnätte sitä:

metalliromun nouto koko suomen alueelta

Purkukustannusten maksaminen

Kun tuotantokoneen tai -laitteen purkaminen tai rakennuksen nykyaikaistaminen tai purkaminen tulee ajankohtaiseksi, herää usein kysymys kustannuksista. Voitte kattaa purkuprojektin kustannuksia myymällä purkutyössä syntyvää metallijätettä, eli voitte käyttää romuvaluuttaa maksuvälineenä.

Kassavirran kasvattaminen

Romuvaluutta eli metalliromuun sitoutunut raha muuttuu kassavirraksi tuossa tuokiossa, kun ostamme metalliromunne ja maksamme niistä euroja pankkitilillenne.

Uusien investointien rahoittaminen

Romuvaluutalla eli metalliromuun sitoutuneella rahalla voi rahoittaa uusia investointeja. Romuvaluutan kerryttäminen alkaa tilanteenne kartoittamisesta. Löytyykö toimitiloistanne metallijätettä, joka joutaa kierrätykseen? Tai vanhoja koneita tai laitteita, joita ei enää käytetä, ja jotka joutavat romuksi? Kierrättämällä yrityksenne romut voitte rahoittaa tulevaisuuden investointeja olemassaolevilla jätteillä ja saada toimitilat samalla siistiksi.

Yhteistyössä on tunne, että tässä molemmat haluaa huomioida toistensa intressit. On ollut sellainenkin tilanne, että olen kysynyt minne romut kannattaa myydä kaukana sijaitsevalta työmaalta. Jyrki on neuvonut myymään romut kilpailijalle ja sanonut, että nyt teet niin kuin sinulle on paras. Mielestäni tällainen vastaus on ollut miehekäs, reilu ja luottamusta rakentava.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

Tapani Saari Oy:n logo

Tutustu Tapani Saari Oy:hyn

Käy tutustumassa purkuyrityksen toimintaan tarkemmin heidän verkkosivuillaan.

Romualalla on vanha sanonta, että purkuasiakkaan luottamus maksaa euron. Jos kilpailija maksaa euron enemmän, niin purkuasiakas vaihtaa toimitusosoitetta. Tässä yhteistyössä on huomattu, että rahaa ei tule ainoastaan romusta, vaan myös työn tehostamisesta. Pitkäaikainen kumppanuus voikin tuoda purkuasiakkaalle kaksi euroa.

Jyrki Mutanen Toimitusjohtaja Romuta Oy

YRITYKSILLE

Katso palvelumme yrityksille

Puramme, viemme, kierrätämme ja maksamme. Hoidamme koko palvelun, aivan kuten sovitaan.

Lue lisää
OTA YHTEYTTÄ

Mitä sanot jos soitetaan?