PALVELUT

Noutopalvelu

Riskillä kouralla varustetut kuorma-automme suhaa ristiin rastiin – vie ja tuo tavaraa. Hakee täysiä rekkakuormia sekä poikkeaa reitiltä ottamaan kuormantäytettä.

Miten voimme olla avuksi?

Silloin kun romut on suurikokoisia, sisältää vaarallisia aineita tai niille tarvitaan nouto.

Noudamme suuret romuerät lähes koko Suomen alueelta
Valmistelemme romut kuljetuskuntoon
Pyrimme sovittamaan pienten erien noudot muiden rahtien yhteyteen
Poistamme koneista ja laitteista vaaralliset aineet
Kyytiin nousee autot, maatalousromut, kattopellit ja oikeastaan kaikki alle 2 tonnia painavat kappaleet
Polttoleikkaamme suuret romukappaleet

Noudamme kaikenlaiset romut

Meiltä löytyy ratkaisut niin yksityishenkilöiden, yrittäjien kuin suurten teollisuusyritystenkin romujen noutamiseen.

Yksityishenkilöitä ja -yrittäjiä palvelemme usein noutamalla esimerkiksi romuautoja, pihojen ja maatilojen nurkkaromuja, sekä vanhoja maansiirtokoneita- ja laitteita.

Yritysasiakkaita palvelemme on vaihtelevien ja toimialasta riippuvien tarpeiden kanssa. Teollisuusyrityksiä palvelemme usein tuotantokoneiden ja -laitteiden päivittämisen yhteydessä, jolloin liikkuva purkuyksikkömme tyhjentää tuotantokoneista ja -laitteista vaaralliset aineet, polttoleikkaa romut ja kuljettaa ne lähimmälle toimipisteellemme. Purkuyrityksille taas toimitamme vaihtolavoja, jotka noudamme niiden täyttyessä.

Kokeneet ostajamme suunnittelevat noutopalvelun, romujen kuljetuskuntoon valmistelun ja logistiikassa hyödynnettävän kaluston asiakkaan tarpeiden mukaan.

Valmistelemme romut kuljetuskuntoon

Joskus metalliromuja tarvitsee valmistella kuljetuskuntoon. Kierrätettävien romujen suuri koko tai niiden sisältävät vaaralliset aineet aiheuttavat haasteita romujen kuljettamiseen ja jatkoprosessointiin, jolloin suoritamme romujen polttoleikkauksen ja koneiden kuivauksen ennen niiden kuljetusta.

Olemmekin romuttaneet kaikkea tuotantokoneista tuulimyllyihin ja valtamerilaivoihin, joita ei tuosta vain rahdata paikasta toiseen.

Annamme kirjallisen tarjouksen

Autamme asiakkaitamme tekemään taloudellisesti kannattavia päätöksiä antamalla romuista kirjallisen tarjouksen jopa yhden puhelun aikana.

Tarjous perustuu romun arvioituun määrään, sekä palvelujen arvioituun tarpeeseen. Lopullinen ostohyvitys määräytyy metallien todellisten laatujen, toteutuneiden punnituspainojen ja kuljettujen kilometrien mukaan.

Milloin romuista kannattaa pyytää kirjallinen tarjous?

Romuerä on suuri tai laadukas

Maksamme suurista ja laadukkaista eristä ostohinnastoa korkeampaa hintaa.

Tarvitset romuille noudon

Vähennämme rahdin kustannukset metalleista tehtävästä ostohyvityksestä. Rahdin hinta riippuu kuljetuista kilometreistä, sekä kuorman sisällöstä.

Vajaiden kuormien kohdalla pyrimme sopimaan kimppakyytejä asiakkaiden välille, jolloin saamme laskettua yhdelle asiakkaalle kohdistuvan rahdin hintaa.

Tarvitset apua niiden kierrättämisessä

Meiltä löytyy ratkaisut kaikenlaisiin metallinkierrätyshaasteisiin, olipa kyseessä vaarallisten aineiden kuivausta kaipaava maansiirtokone tai polttoleikkausta vaativa valtamerilaiva.

Metallinkierrätyspalvelujen hinta vähennetään metalleista tehtävästä ostohyvityksestä.

Romua syntyy tasaisesti

Jos metalliromua syntyy tasaisesti ja tarvitset apua esimerkiksi sen kuljettamisessa tai keräämisessä, meiltä löytyy monelaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Ostajamme auttavat sopivan ratkaisun löytämisessä ja arvioivat sinulle maksettavan ostohyvityksen määrän.

Paljonko maksamme romuista?

Meidän missionamme on tarjota asiakkaillemme kilpailukykyinen ja läpinäkyvä hinta, johon ei sisälly piilokustannuksia.

Hinnoittelu perustuu asiakkaamme tarpeisiin ja vaatimuksiin räätälöityyn palvelukokonaisuuteen, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun erilaisten asiakkaiden tarpeisiin, sekä reilun ja oikeudenmukaisen hinnan jokaiselle asiakkaalle.

 

1. Lasketaan ostohyvityksen määrä

Maksamme romuista metallin laatuun perustuen. Romut punnitaan pihassamme, jonka jälkeen metallien tonnikohtaiset hinnat kerrotaan romujen punnituspainoilla.

Maksamme suurista ja laadukaista eristä metallihinnastomme korkeampaa hintaa, jolloin meiltä kannattaa pyytää tarjous.

Metallihinnasto

2. Lasketaan rahdin hinta

Rahdin hinta perustuu kuljettuihin kilometreihin. Jos saamme sovitettua vajaan noudon yhteyteen toisen noudon, pystymme jakamaan rahdin kulut kahden asiakkaan välille.

3. Vähennetään rahti ostohyvityksestä

Rahdin hinta vähennetään ostohyvityksestä, jonka jälkeen maksamme erotuksen teille.

Anna ostajamme ratkaista metallinkierrätyshaasteenne

Miksi valita Romuta?

Miksi valita Romuta?

Autamme taloudellisesti kannattavassa päätöksenteossa

Maksamme hyvin

Noudamme kaikenlaiset romut

Ihmisiä tai ympäristöä ei romuteta

Romuta on hyvä kierrätyskumppani meille, koska heidän metallien hinnoittelu on kilpailukykyistä ja toimintakulttuuri on keskustelevaa ja asiakkaan intressejä huomioivaa. Meidän on helppo kysyä, jos jokin asia askarruttaa, eikä useiden vuosien yhteistyössä ole kertaakaan tarvinnut epäillä Romutan punnituksia tai lausuntoja.

Tapani Saari Toimitusjohtaja Tapani Saari Oy

Meidän mielestä kädenpuristus ei riitä

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.