Palvelut

Auton romuttaminen

Auto pitää romuttaa? Paperityöt hoitaa? Hoituu. Helposti.

Miksi valita meidät?

Auton kierrättäminen kauttamme on helppoa. Olemme Suomen Autokierrätys Oy:n virallinen vastaanottopiste ja hoidamme kaikki paperityöt puolestasi.

Olemme Suomen Autokierrätys Oy:n virallinen vastaanottopiste
Maksamme toimipisteellemme toimitetuista romuautoista
Noudamme niin yksittäiset kuin useampienkin autojen erät
Päätämme kaikki autoon kohdistuvat vastuusi puolestasi
OTA YHTEYTTÄ

Pistetäänkö auton romutus heti käyntiin?

Miten auto romutetaan?

Romuauton hinta näkyy Romuta Oy:n verkkosivuilla

Aja auto romuttamolle

Maksamme Limingan, Lahden ja Kouvolan romupihoillemme toimitetuista romuautoista metallihinnastomme mukaista hintaa. Aikaa ei tarvitse varata erikseen, vaan voit tuoda auton koska tahansa aukiolojen puitteissa.

Tilaa romuauton nouto

Noudamme romuautot Oulun, Limingan, Lahden ja Kouvolan alueilta. Nouto on sinulle ilmainen, mutta emme tee autosta maksuhyvitystä.

Hoidamme paperityöt puolestasi

Olemme Suomen Autokierrätys Oy:n virallinen vastaanottopiste. Kun kierrätät auton kauttamme, poistamme auton Liikenteen turvallisuusviraston rekisteristä (TraFi). Kaikki autoon kohdistuvat vastuusi, eli ajoneuvovero ja vakuutukset päättyvät, eikä sinulle jää paperitöitä hoidettavaksi.

ROMUAUTON HINTA

Ostamme romuautoja

Katso metallihinnastostamme, paljonko maksamme yksittäisistä romuautoista. Suuremmista eristä maksamme metallihinnastoamme korkeampaa hintaa. Niistä ostajamme tekevät kirjallisen tarjouksen.

Romuauton hinta

Paljonko romuautosta maksetaan?

Maksamme pihaamme toimitetuista romuautoista metallihinnastomme mukaisen hinnan. Suurista eristä maksamme metallihinnastoa korkeampaa hintaa.

auton romuttaminen

1. Onko auto kokonainen vai purettu

Löydät metallihinnastostamme autoromulle kolme hintaa. Parhaan hinnan saat kokonaisesta autosta, mutta maksamme myös puretuista autoista.

Romuauton hinta

2. Auton paino

Näet metallihinnastostamme tonnikohtaiset hinnat. Kun tuot auton meille, se punnitaan ja metallihinnaston mukainen tonnihinta kerrotaan auton painolla.

 

Romuauton hinta

3. Ajankohtainen hinta

Metallihinnastostamme näet tonnikohtaiset hinnat erilaisille autoromuille. Hinnastomme seuraa metallien maailman markkinahintoja ja päivitämme sen kuukausittain.

Romuauton hinta

Näin toimitat auton romutukseen

Autoa ei tarvitse valmistella kierrätystä varten millään tavalla, eikä sen kunnolla ole merkitystä. Voit tuoda auton koska tahansa aukiolojemme puitteissa. Erillistä aikaa ei tarvitse varata.

Aja auto toimipisteellemme

Katso sinulle lähin toimipisteemme.

Yhteystiedot

Tilaa nouto

Noudamme niin yksittäiset autot kuin suuremmatkin erät.

Tilaa nouto

Pyydä hinta

Suuremman erän kohdalla ota meihin yhteyttä. Ostajamme laatii sinulle tarjouksen jopa yhden puhelun aikana.

Pyydä hinta isolle erälle

Pyydä metalliromulle kirjallinen tarjous

Pitää myydä romua? Pitää saada romusta rahaa? Pitää tehdä kirjallinen tarjous ennen kauppoja. Siitä näkee paljon rahaa tulee ja miten romun hinta on laskettu.

Tarjous perustuu romun arvioituun määrään ja palvelujen arvioituun tarpeeseen. Lopullinen ostohyvitys määräytyy metallien todellisten laatujen, toteutuneiden punnituspainojen ja kuljettujen kilometrien mukaan.

Milloin romuista kannattaa pyytää kirjallinen tarjous?

Romuerä on suuri tai laadukas

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä ostohinnastoa korkeampaa hintaa.

rekka

Tarvitset romuille noudon

Vähennämme rahdin kustannukset metalleista tehtävästä ostohyvityksestä. Rahdin hinta riippuu kuljetuista kilometreistä, sekä kuorman määrästä.

Vajaiden kuormien kohdalla pyrimme sopimaan ns. kimppakyytejä asiakkaidemme välille, jotta saamme laskettua yhdelle asiakkaalle kohdistuvan rahdin hintaa.

Tarvitset apua niiden kierrättämisessä

Meiltä löytyy ratkaisut kaikenlaisiin metallinkierrätyshaasteisiin, olipa kyseessä tuotannossa tasaisesti syntyvä metalliromu, tuotantolaitteiden romuttaminen tai vaarallisia aineita sisältävä ja suuri maansiirtokone.

Metallinkierrätyspalvelujen hinta vähennetään metalleista tehtävästä ostohyvityksestä.

romukasa

Romua syntyy tasaisesti

Jos metalliromua syntyy tasaisesti ja tarvitset apua esimerkiksi sen kuljettamisessa tai keräämisessä, meiltä löytyy monenlaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Ostajamme auttavat sopivan ratkaisun löytämisessä ja arvioivat sinulle maksettavan ostohyvityksen määrän.

KETÄ ME OLEMME

Vaikka ihminen ei koskaan ole valmis, niin tämä romuala me kyllä väitetään osaavamme

Markkinointimiehet pyysivät kertoman resurssiviisaudesta, materiaalivirroista ja vihreämmästä tulevaisuudesta, mutta ei semmoinen markkinointikukku oikein taivu meidän suuhun, joten mennäänpä faktoilla.

Ketä me olemme

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.