Ostohinnasto

Messingit ja Pronssit

RRROMUMESSINKIÄ?? RRAHAA!!! Messinki- ja pronssiromun hinta ennen kaupantekoa, joka pitää. Tärkeintä tässä työssä on se, että homma toimii ja rahat on tilillä sovittuna päivänä.

Haluamme messinkiromusi

RRRomumessingin hinta. Läpinäkyvä hinnoittelu ja rehellinen kaupanteko.

Metallihinnastomme seuraa maailman markkinahintoja ja päivittyy kuukausittain.

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä metallihinnastoamme koRRkeampaa hintaa. Meiltä saat kirjallisen tarjouksen jopa yhden puhelun aikana.

Huomaa ettemme myy käyttömetallia. Me vaan ostetaan!

  • Nimelliskoostumus Cu 80-88% Al 10-11% Fe 2-6%. Esimerkiksi laivojen potkurit, matopyörät ja kierukkapyörät, sekä moottoreissa käytettävät laakerit ja välilevyt. Pyydä alumiinipronssista kirjallinen tarjous.
  • Nimelliskoostumus Cu 80-88% Al 10-11% Fe 2-6% Ei saa sisältää muita metalleja tai leikkunestettä. Kosteuspitoisuus oletusarvoisesti 10%. Pyydä alumiinipronssilastusta kirjallinen tarjous.
  • Ampumatarvikkeista jääneet messinkihylsyt. Ei saa sisältää ampumattomia patruunoita tai teräshylsyjä.
  • Nimelliskoostumus Cu 58-65% Zn 30-39% Pb 0-3%. Pienet yksittäiset epäpuhtaudet, kuten hanojen muovi- tai teräskahvat, kupariosat, kannakkeet ja ruuvit sallitaan. Suuremmat epäpuhtaudet vähennetään ostopainosta. Esimerkiksi LVI-messinkiosat ,-hanat, -venttiilit, -listat, -tangot, -leikkeet ja yksittäiset pronssikappaleet.
  • Ajoneuvojen tinatut messinki- ja kuparijäähdyttimet. Ei saa sisältää muita metalleja tai materiaaleja.
  • Ajoneuvojen tinatut messinki- ja kuparijäähdyttimet. Saa sisältää kiinnitysraudat ja letkujen lähdöt. Rautametallit vähennetään ostopainosta.
  • Sekalainen messinki ja punametallilastu (pronssi). Nimelliskoostumus Cu 58-65% Zn 30-39% Pb 0-3%. Ei saa sisältää muita metalleja tai leikkunestettä. Kosteuspitoisuus oletusarvoisesti 10%.
  • Kaikki sekalainen pronssiromu poislukien alumiinipronssi. Nimelliskoostumus Cu 82-88% Pb 5-7% Sn 5-10% Zn 2-5%. Ei saa sisältää muita näkyviä metalleja. Esimerkiksi pallo- ja liukulaakerit, pumpun pesät, laivojenpotkurit, kierukka- ja matopyörät, sekä mutterit.
  • Nimelliskoostumus Cu 82-88% Pb 5-7% Sn 5-10% Zn 2-5%. Ei saa sisältää muita metalleja tai leikkunestettä. Kosteuspitoisuus oletusarvoisesti 10%.
  • Nimelliskoostumus Cu 88-90% Sn 10-12%. Ei saa sisältää sinkkiä, lyijyä tai muita seosaineita. Pyydä tinapronssista kirjallinen tarjous.

Saat metalliromuista kirjallisen tarjouksen

Pitää myydä romua? Pitää saada romusta rahaa? Pitää tehdä kirjallinen tarjous ennen kauppoja. Siitä näkee paljon rahaa tulee ja miten romun hinta on laskettu.

Tarjous perustuu romun arvioituun määrään ja palvelujen arvioituun tarpeeseen. Lopullinen ostohyvitys määräytyy metallien todellisten laatujen, toteutuneiden punnituspainojen ja kuljettujen kilometrien mukaan.

Milloin romuista kannattaa pyytää kirjallinen tarjous?

Romuerä on suuri tai laadukas

Maksamme suurista ja laadukkaista romueristä ostohinnastoa korkeampaa hintaa.

rekka

Tarvitset romuille noudon

Vähennämme rahdin kustannukset metalleista tehtävästä ostohyvityksestä. Rahdin hinta riippuu kuljetuista kilometreistä, sekä kuorman määrästä.

Vajaiden kuormien kohdalla pyrimme sopimaan ns. kimppakyytejä asiakkaidemme välille, jotta saamme laskettua yhdelle asiakkaalle kohdistuvan rahdin hintaa.

Tarvitset apua niiden kierrättämisessä

Meiltä löytyy ratkaisut kaikenlaisiin metallinkierrätyshaasteisiin, olipa kyseessä tuotannossa tasaisesti syntyvä metalliromu, tuotantolaitteiden romuttaminen tai vaarallisia aineita sisältävä ja suuri maansiirtokone.

Metallinkierrätyspalvelujen hinta vähennetään metalleista tehtävästä ostohyvityksestä.

romukasa

Romua syntyy tasaisesti

Jos metalliromua syntyy tasaisesti ja tarvitset apua esimerkiksi sen kuljettamisessa tai keräämisessä, meiltä löytyy monenlaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin.

Ostajamme auttavat sopivan ratkaisun löytämisessä ja arvioivat sinulle maksettavan ostohyvityksen määrän.

Pyydä romuista kirjallinen tarjous

RAHAT JA ROMUT

Maksuehtomme

Maksupäivät ovat työpäiviä, eli raha ei liiku viikonloppuina tai pyhäpäivinä.

Maksuaikamme

1 päivä

Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on alle 2000,00€.

7 päivää

Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on 2000,00 – 10 000,00€.

14 päivää

Yrityksille kaikissa maksutapahtumissa. Yksityisille myyjille, kun maksettava summa on yli 10 000,00 €.

Messinkiromua Romuta Oy:n kierrätyslaatikossa.
PALVELUT

Messingin kierrätys ei mene tämän helpommaksi!

Joku viisas romumies tokaisi, että aina kun käsi koskettaa romua, sen pitää mennä paikoilleen.

Kerää punametalliromut, kuten alumiinipronssi, messinkiromu ja tinapronssi kierrätyslaatikkoon. Laatikon täyttyessä tilaat vain noudon. Me noudamme täyden kierrätyslaatikon, tuomme tyhjän tilalle ja maksamme metalliromujen hyvityshinnan tilille.

Palvelut

MetallinkierrätysHAASTEITA???

Pitää liikuttaa romuja? Isoja koneita? Möhköjä? Turbiineja? Myllyjä? Maansiirtokoneita? Putkia ja johtoja? Pitää poistaa ympäristölle haitallisia aineita? Kuullostaa AIVAN meidän hommalta. Romut ei mahda mitään meidän ammattitaitoisille romuttajille ja riskeillä kourilla varustetuille kuorma-autoille.

Pitää tehdä tuotannossa syntyvistä romuista rahoja? Pitää säilyttää tuotantotilat siisteinä? Kuullostaa AIVAN meidän hommalta. Olemme romutuskumppanisi tositarkoituksella.

Älä jää romujen ja ropleemien kanssa yksin.

Palvelumme

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme RRRopleemat

Me löydämme ratkaisut. Meidän kanssa asiakkaamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaan puolesta.

02 Opetamme romusta

Me opetamme romusta, jotta asiakkaamme pääsee ”tilanteen päälle”. Kun asiakkaamme tietää romulaaduista, laatuvaatimuksista ja hinnoittelusta, hän pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä.

03 Olemme umpirehellisiä

Meille umpirehellisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Turha sitä on asioiden ympärillä kierrellä ja kaarrella. Meidän hinnat näkee aina verkosta, tarjous annetaan kirjallisena ennen kauppoja, eikä kustannuksia piiloteta romun hintaan.

04 Haasteet ei ole esteitä

Meillä on vuosien kokemus haastavista kohteista ja ollaan nähty kaikenlaista. Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme myös haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Meillä ei nouse kädet pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä. Palvelu räätälöidään asiakkaalle sopivaksi. Meille voi tuoda itse, meiltä voi tilata täyden palvelun tai jotain siltä väliltä.

06 Meillä on yhteisen hyvän mentaliteetti

Pistämme asiakkaan edelle. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Jos kohtaamme harvinaisen tilanteen, jossa emme ole asiakkaallemme järkevin vaihtoehto, sanomme sen suoraan.

Romua myyneenä hyvän ja palveluattiin palvelun olen saanut vähintäänkin kilpailukykyiseen hintaan. Asiakas kohdattiin asiakkaana ja homma toimi sujuvasti. Pystyy markkinoimaan ns. puskaradiossakin ja olenpa sen tehnytkin. Rahat tuli sovitussa ajassa. En pysty rakentavaan palautteeseen koska hommassa ei mielestäni ollu kehittämisen tarvetta.

Asiakastyytyväisyyskysely 2022

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.