• Uutiset

Asiakastiedote: Seisooko teidän pihalla pommi?

Olipa kerran suomalainen murskauslaitos. Eräänä heinäkuisena maanantaina räjähti: voimakas paineaalto räjäytti murskaimen ja repi murskauslaitoksen ja tuotantotilojen rakennukset kappaleiksi. Hyvällä onnella räjähdyksessä ei sattunut henkilövahinkoja. Aineelliset vahingot olivatkin toista luokkaa.

Mikä aiheutti räjähdyksen?? Pommi??? Kuljettimella sijaitsevan kameratallenteen todistamana syttyvää nestettä sisältävä litistetty tynnyri. Voisi sitä pommiksikin kutsua, sillä litra höyrystynyttä bensiiniä aiheuttaa optimaaleissa olosuhteissa saman räjähdysvoiman kuin n. 6 kg dynamiittia.

Miten varmistat turvallisuuden omassa pihassa?

Ota räjähdysriski huomioon – syttyvät nesteet voivat höyrystyä missä vaan. Avaa tynnyreiden, säiliöiden ja polttoainetankkien korkit ja tyhjennä ne huolellisesti heti vastaanottovaiheessa.

Miten me ehkäisemme vaaratilanteita jatkossa?

Muutimme tynnyreiden ja muiden umpinaisten astioiden laatuluokittelua. Ne luokitellaan jatkossa puhtaan  peltiromun sijaan sekapeltiromuksi tai sekalaiseksi rautaromuksi. Vastaanotamme jatkossakin kaikenlaisia astioita, mutta veloitamme esikäsittelemättömistä astioista ostohyvityksen yhteydessä.

Kiitos ymmäRRyksestänne ja yhteistyöstänne.

Romuterveisin,

Romuta Oy

Sivut

Metallihinnasto

Lue lisää
ROMUBLOGI

Haluatko tietää lisää romuista?

Eikö ollutkin aika kuiva, mutta tärkeä aihe?? Romublogissa kirjoitamme metalliromusta, rahoista, metallinkierrättämisestä, työturvallisuudesta ja kaikesta muustakin kuivasta asiasta. Näin autamme sinua tekemään yrityksellesi hyödyllisiä metallinkierrätyspäätöksiä.

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme RRRopleemat

Me löydämme ratkaisut. Meidän kanssa asiakkaamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaan puolesta.

02 Opetamme romusta

Me opetamme romusta, jotta asiakkaamme pääsee ”tilanteen päälle”. Kun asiakkaamme tietää romulaaduista, laatuvaatimuksista ja hinnoittelusta, hän pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä.

03 Olemme umpirehellisiä

Meille umpirehellisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Turha sitä on asioiden ympärillä kierrellä ja kaarrella. Meidän hinnat näkee aina verkosta, tarjous annetaan kirjallisena ennen kauppoja, eikä kustannuksia piiloteta romun hintaan.

04 Haasteet ei ole esteitä

Meillä on vuosien kokemus haastavista kohteista ja ollaan nähty kaikenlaista. Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme myös haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Meillä ei nouse kädet pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä. Palvelu räätälöidään asiakkaalle sopivaksi. Meille voi tuoda itse, meiltä voi tilata täyden palvelun tai jotain siltä väliltä.

06 Meillä on yhteisen hyvän mentaliteetti

Pistämme asiakkaan edelle. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Jos kohtaamme harvinaisen tilanteen, jossa emme ole asiakkaallemme järkevin vaihtoehto, sanomme sen suoraan.