Ajankohtaista

Romuala on seurannut suurella mielenkiinnolla autojen romutuskampanjan etenemistä. Huhtikuun lopussa sitten julkaistiin uutinen, että romutuspalkkioon varatut rahat ovat lopussa jo ensimmäisen vuosikvartaalin jälkeen. Miten siinä nyt näin pääsi käymään?

Eipä hätää mitään, meillä romutellaan autoja kuten ennenkin.

Sinulla on kaksi romutusvaihtoehtoa, joista toisessa sinulla on mahdollisuus saada hyvitystä romuttamastasi autosta. Vaihtoehdot auton romutukseen ovat seuraavanlaiset:

  1. Auton hylsy, josta ei hyvitetä mitään tai
  2. kokonainen autonromu, josta saat korvauksen romun painon mukaan

Hylsyhän on siis autonromu josta puuttuu moottori ja akselisto.

Kokonaisen autonromun voit sitten vaikka ajaa paikalle, ja saat poistua paikalta tyylikkäästi taksilla tai pyytää kaveria kuskiksi, kun autosi jää romukauppiaan hellään huomaan.

Kokonaisesta autonromusta maksamme tällä hetkellä hinnastomme mukaisesti 118 € per tuhat kiloa. Eipä siis tarvitse enää surra tuota valtion romutuspalkkion puutetta, vaan voit romuttaa autosi rakkaudella liminkalaisella romukauppiaalla, Romutalla!

ps. jos tarvitset romuautollesi noudon, emme voi maksaa hyvitystä, noudosta aiheutuvien kulujen vuoksi. Tällöin sinunkaan ei tarvitse maksaa kuljetuksesta mitään. Kuljetus järjestetään tällöin muun lähistöllä tapahtuvan romunoudon yhteyteen.

 

Linkki: Romutuspalkkion suosio ollut valtaisa – tukirahat varattu loppuun ennätysajassa (29.4.2021)