Ajankohtaista

Romut rakkaudeksi- kampanjan Maaliskuun tuotot kohdistetaan Ukrainaan

Romut Rakkaudeksi-kampanja

Romuta ja IKH Oulu Kaakkuri ovat yhteistyössä ylläpitäneet Romut rakkaudeksi-kampanjaa jo usean vuoden ajan, jonka avulla on lahjoitettu tuhansia euroja lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Kyseessä on jatkuva hyväntekeväisyyskampanja, johon voi osallistua milloin tahansa. Tähän mennessä tuotot on kohdistettu paikallisten lasten ja nuorten hyväksi, mutta maaliskuussa päätimme tehdä poikkeuksen ja kohdistaa seuraavan lahjoituksen Ukrainassa hädässä oleville lapsille.

 

 

Maaliskuun aikana kerätyt varat kohdistetaan Ukrainaan

Onko sinulla nurkissa romua ja sydämessä auttamisenhalua? Voit antaa tukesi Ukrainan lapsille Romut Rakkaudeksi – kampanjan kautta tuomalla metalliromusi IKH Oulun Kaakkurin pihassa sijaitsevalle keräyslavalle tai Romutan romupihalle mainitsemalla haluavasi lahjoittaa romut keräykseen. Maaliskuun aikana kerätyt varat lahjoitetaan lyhentämättömänä Unicefin kautta Ukrainan lapsille. Romuta osallistuu keräykseen tuplaamalla lahjoitettujen romujen rahasumman.

 

Kerätyt varat lahjoitetaan Unicefille

Valitsimme lahjoituskohteeksemme Unicef-järjestön, jotta kerätyt varat osataan kohdistaa kriittisimmille alueille ja oikeisiin resursseihin hyödyntämällä järjestön laajoja verkostoja. Unicef perustaa yhteistyökumppaneidensa ja paikallisten viranomaisten kanssa Blue Dot- pisteitä suurimpien pakoreittien varrelle, joissa lapsia ja äitejä autetaan selviytymään kriisin keskellä tarjoamalla muun muassa lämpimiä vaatteita, hygieniatarvikkeita, ruokaa, juomavettä, ensiapua, psykososiaalista tukea ja paljon muuta.

Lisätietoa lahjoitusten kohdentamisesta

Löydät lisätietoa lahjoitusten kohdentamisesta  Unicefin sivuilta.