Näin romutat

01.

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaisesta romuerästä, purkuprojektista tai romutushommasta on kyse.

08 237 48 900

info@romuta.fi

Tarjouspyyntö →

Romuhinnasto →

02.

Me kuunnellaan tarkasti tilanne ja annetaan arvio romun hinnasta ja laadusta etukäteen. Sitten pohditaan yhdessä tarvittavat toimenpiteet ja suunnitellaan kuljetuksiin liittyvät kuviot ja aikataulut.

03.

Seuraavaksi alkaa armoton romunkeräys. Usein se tarkoittaa sitä, että me tullaan, puretaan, lastataan romut lavalle ja kuljetetaan ne pois romutukseen. Toisissa tapauksissa, meille tuodaan romua suoraan omalle kierrätyspihalle ja me hoidetaan ne siitä sitten eteenpäin asianmukaiseen lajitteluun. On meillä myös erillinen kierrätyspalvelu niille, jotka tuottaa säännöllisesti lavakaupalla romumetallia. Tarkemmin meidän kaikista palveluista voit lukea täältä.

04.

Tapahtuipa romunkeräys niin tai näin, heti kun meillä on romut niin me laitetaan paperihommat kuntoon ja rahat tilille tulemaan.

05.

Sitten romutetaan. Ensin romut lajitellaan sen mukaan mitä meiltä on tilattu. Seuraavaksi ne leikataan Tauruksen leikkuriasemalla tai polttoleikkaamalla, samalla niistä siistitään pois muut materiaalit ja epäpuhtaudet. Ne mitä me ei itse voida käsitellä laitetaan muille käsittelylaitoksille romutettavaksi ja lajiteltaviksi.

06.

Valmiit materiaalit laitetaan romutuksen jälkeen matkaan terästehtaille ja valimoille Suomeen ja ulkomaille asti. Näin kerätty romu muuttuu uusien tuotteiden raaka-aineeksi ja romu jatkaa elämäänsä.