• Uutiset

Laajenemme Lahteen ja Kouvolaan

Arvoisat nykyiset ja uudet asiakkaat,

Olemme laajentuneet huhtikuussa 2023 Lahteen ja Kouvolaan ja toimipisteemme löytyy nyt kolmesta kaupungista Pohjois- ja Etelä- Suomesta. Laajentumisen taustalla on kevään 2022 yrityskauppa, jossa Romuta Oy siirtyi purkuyritys Umacon Oy:n omistukseen ja Umaconin metallinkierrätystoiminnot siirtyivät Romutan brändin alle.

Laaja noutoverkostomme kattaa Pohjois-, Etelä- ja Itä-Suomen

Noutoverkostomme laajentuu toimipaikkojen lisääntymisen myötä. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme noutaa metallijätteet entistäkin laajemmalta alueelta ja tehokkaammalla tavalla. Noutoverkostomme kattaa Limingan, Lahden ja Kouvolan lisäksi laajoja alueita Pohjois-, Etelä- ja Itä-Suomessa.

Autamme metalliromun vaivattomassa ja taloudellisesti kannattavassa kierrättämisessä

Meidän missiomme on auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä kierrättämään heillä syntyvä metalliromu vaivattomasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti kannattavasti. Jatkamme missiomme toteuttamista myös uusissa toimipisteissä tarjoamalla kierrätystä helpottavia palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille, kertaluontoiseen ja jatkuvaan tarpeeseen.

Laajentuminen mahdollistaa palvelumme kehittämisen

Olemme erittäin innoissamme Etelä-Suomeen laajentumisesta, sillä se mahdollistaa metallinkierrätyshaasteiden ratkaisemisen entistä laajemmalla alueella, tuo taloudellista hyötyä asiakkaillemme, sekä mahdollistaa kestävän liiketoiminnan suunnittelun päästöjen pienentämisen kautta.

Romun kuljettaminen on noutopalvelua tarvitsevien asiakkaidemme ostohyvitysten suurin vähennyserä, sekä romualan suurin päästöjen lähde. Noutoverkostomme laajentuminen mahdollistaa täysien kuormien ajamisen, joka pienentää rahtikustannuksia niiltä asiakkailta, joiden romut eivät täytä kokonaista rekkaa. Laajan noutoverkoston avulla pystymme sopimaan jaettujua rahteja asiakkaiden välile ja näin maksamaan suurempia ostohyvityksiä. Täysiä rekkoja ajamalla saavutamme myös pienemmät päästöt.

Toivotamme vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi uusiin toimipisteisiimme Lahteen ja Kouvolaan!

Romuterveisin,

Romuta Oy

Palvelut

Voidaanko ratkaista teidän kierrätyshaasteet?

Elä jää ropleemien kanssa yksin.

Aina romuja ei kuljeteta paikasta toiseen tuosta vain. Romujen suuri määrä, koko tai sijainti voivat aiheuttaa haasteita kuljettamiselle. Lisäksi ne saattavat sisältää vaarallisia aineita, jotka johtavat ympäristöhaittoihin säiliöistä vuotaessaan. Nämä hommat ovat sellaisia, että joskus ne on myös mukava jättää toisten hoidettavaksi.

Toisinaan taas voi olla järkevää antaa ammattilaisen pohtia kuinka ydinliiketoiminnassa säännöllisesti syntyvän metalliromun saisi kierrätettyä taloudellisesti kannattavasti ja arkiprosesseja helpotettua siinä samalla.

Me ollaankin autettu yksityis- ja yritysasiakkaitamme niin pihojen siivoamisessa, erilaisten möhköjen, kuten tuotantokoneiden ja valtamerilaivojen romuttamisessa, liiketoiminnan kannattavuutta tukevien metallinkierrätysratkaisujen käyttöönottamisessa kuin monenmoisessa muussakin pulmassa näiden väliltä.

Palvelumme
KETÄ ME OLEMME

Ratkaisemme kaikki metallinkierrätyshaasteet

Mitä me tarkotetaan kun sanotaan ettei tehdä asioista liian monimutkaisia?

Ketä me olemme

Miksi asiakkaamme valitsee meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

Ollaan umpirehellisiä

ja hinnoittellaan läpinäkyvästi

Hinnoittelemme metallilaadut maailman markkinahintoja seuraten ja ne ovat aina nähtävillä verkkosivuillamme.

Otamme hinnoittelussa kierrätysmäärät ja -laadut huomioon: maksamme metallihinnastoamme korkeampaa hintaa suurista ja laadukkaista eristä.

Annamme tarjouksemme kirjallisena, emmekä piilota kustannuksia romun hintaan.


Laitetaan asiat järjestymään

ja ratkaistaan metallinkierrätyshaasteet täyden palvelun periaatteella

Meidän tavoitteenamme on tehdä metallinkierräyksestä mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää asiakkaillemme. Meiltä löytyy ammattitaito ja ratkaisut niin vaarallisia aineita sisältävien koneiden romuttamiseen, metallijätettä tuottavien yritysten kannattavuuden kasvattamiseen kuin kaikkeen siltä väliltä.


Halutaan auttaa asiakkaitamme

ja räätälöidään palvelu teille sopivaksi

Voit toimittaa romut meille itse, tilata täyden kierrätyspalvelun tai jotain siltä väliltä. Hoidamme niin kertaluontoiset kuin jatkuvatkin metallinkierrätyshaasteet.


Ymmärretään asiakkaidemme intressit

ja autetaan taloudellisesti kannattavien kierrätyspäästösten tekemisessä

Annamme kauppoja edeltävän kirjallisen tarjouksen romuista, sekä romujen ja metallinkierrätyspalvelujen yhdistelmistä, jotta asiakkaillamme on tarvittava tieto taloudellisesti kannattavien päätösten tekemiseen.

Laadimme asiakkaan toiveesta myös kauppojen jälkeisen kirjallisen raportin, joka sisältää kattavan koonnin kierrätetyistä metallilaaduista, niiden punnituspainoista, sekä mahdollisista kierrätysprosessissa hyödynnetyistä palveluista.


Välitetään

ja pidetään huolta ihmisistä ja ympäristöstä

Olemme ISO-sertifioitu yritys ja meidän asiakkaanamme varmistut siitä, ettei ympäristöä tai ihmisiä romuteta kierrätysprosessien aikana.

Meidän mielestä kädenpuristus ei riitä

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.