• Uutiset

Laajenemme Lahteen ja Kouvolaan

Arvoisat nykyiset ja uudet asiakkaat,

Olemme laajentuneet huhtikuussa 2023 Lahteen ja Kouvolaan ja toimipisteemme löytyy nyt kolmesta kaupungista Pohjois- ja Etelä- Suomesta. Laajentumisen taustalla on kevään 2022 yrityskauppa, jossa Romuta Oy siirtyi purkuyritys Umacon Oy:n omistukseen ja Umaconin metallinkierrätystoiminnot siirtyivät Romutan brändin alle.

Laaja noutoverkostomme kattaa Pohjois-, Etelä- ja Itä-Suomen

Noutoverkostomme laajentuu toimipaikkojen lisääntymisen myötä. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme noutaa metallijätteet entistäkin laajemmalta alueelta ja tehokkaammalla tavalla. Noutoverkostomme kattaa Limingan, Lahden ja Kouvolan lisäksi laajoja alueita Pohjois-, Etelä- ja Itä-Suomessa.

Autamme metalliromun vaivattomassa ja taloudellisesti kannattavassa kierrättämisessä

Meidän missiomme on auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä kierrättämään heillä syntyvä metalliromu vaivattomasti, ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti kannattavasti. Jatkamme missiomme toteuttamista myös uusissa toimipisteissä tarjoamalla kierrätystä helpottavia palveluja yksityishenkilöille ja yrityksille, kertaluontoiseen ja jatkuvaan tarpeeseen.

Laajentuminen mahdollistaa palvelumme kehittämisen

Olemme erittäin innoissamme Etelä-Suomeen laajentumisesta, sillä se mahdollistaa metallinkierrätyshaasteiden ratkaisemisen entistä laajemmalla alueella, tuo taloudellista hyötyä asiakkaillemme, sekä mahdollistaa kestävän liiketoiminnan suunnittelun päästöjen pienentämisen kautta.

Romun kuljettaminen on noutopalvelua tarvitsevien asiakkaidemme ostohyvitysten suurin vähennyserä, sekä romualan suurin päästöjen lähde. Noutoverkostomme laajentuminen mahdollistaa täysien kuormien ajamisen, joka pienentää rahtikustannuksia niiltä asiakkailta, joiden romut eivät täytä kokonaista rekkaa. Laajan noutoverkoston avulla pystymme sopimaan jaettujua rahteja asiakkaiden välile ja näin maksamaan suurempia ostohyvityksiä. Täysiä rekkoja ajamalla saavutamme myös pienemmät päästöt.

Toivotamme vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi uusiin toimipisteisiimme Lahteen ja Kouvolaan!

Romuterveisin,

Romuta Oy

Palvelut

MetallinkierrätysHAASTEITA???

Pitää liikuttaa romuja? Isoja koneita? Möhköjä? Turbiineja? Myllyjä? Maansiirtokoneita? Putkia ja johtoja? Pitää poistaa ympäristölle haitallisia aineita? Kuullostaa AIVAN meidän hommalta. Romut ei mahda mitään meidän ammattitaitoisille romuttajille ja riskeillä kourilla varustetuille kuorma-autoille.

Pitää tehdä tuotannossa syntyvistä romuista rahoja? Pitää säilyttää tuotantotilat siisteinä? Kuullostaa AIVAN meidän hommalta. Olemme romutuskumppanisi tositarkoituksella.

Älä jää romujen ja ropleemien kanssa yksin.

Palvelumme
KETÄ ME OLEMME

Ratkaisemme kaikki metallinkierrätyshaasteet

Mitä me tarkotetaan kun sanotaan ettei tehdä asioista liian monimutkaisia?

Ketä me olemme

Miksi asiakkaamme ovat valinneet meidät?

Koska ei tehdä asioista monimutkaisia.

01 Ratkaisemme RRRopleemat

Me löydämme ratkaisut. Meidän kanssa asiakkaamme ei tarvitse tietää, mitä metallinkierrätysprojektissa pitää ottaa huomioon, tai kuinka se toteutetaan vaivattomimmin. Pilkomme hähmäisenkin ongelmavyyhdin vaiheisiin ja toteutamme ne asiakkaan puolesta.

02 Opetamme romusta

Me opetamme romusta, jotta asiakkaamme pääsee ”tilanteen päälle”. Kun asiakkaamme tietää romulaaduista, laatuvaatimuksista ja hinnoittelusta, hän pystyy tekemään yritykselleen parhaita päätöksiä.

03 Olemme umpirehellisiä

Meille umpirehellisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaalle kerrotaan kaikki ja tyyli on suora. Turha sitä on asioiden ympärillä kierrellä ja kaarrella. Meidän hinnat näkee aina verkosta, tarjous annetaan kirjallisena ennen kauppoja, eikä kustannuksia piiloteta romun hintaan.

04 Haasteet ei ole esteitä

Meillä on vuosien kokemus haastavista kohteista ja ollaan nähty kaikenlaista. Ratkaisukeskeisen asenteen ansiosta näemme haasteet mahdollisuuksina. Tunnemme eri toimialojen lainalaisuudet. Meillä on hallussa monipuoliset työmenetelmät ja mukaudumme myös haastaviin työolosuhteisiin ja aikataulupaineeseen.

05 Kaikki onnistuu

Meillä ei nouse kädet pystyyn asiakkaan ongelman edessä, vaikka se olisi kiperä. Palvelu räätälöidään asiakkaalle sopivaksi. Meille voi tuoda itse, meiltä voi tilata täyden palvelun tai jotain siltä väliltä.

06 Meillä on yhteisen hyvän mentaliteetti

Pistämme asiakkaan edelle. Haluamme löytää asiakkaallemme parhaan ratkaisun. Jos kohtaamme harvinaisen tilanteen, jossa emme ole asiakkaallemme järkevin vaihtoehto, sanomme sen suoraan.

Olemme ISO-sertifioitu yritys

Liike-elämässä pelkkä lupaus ja kädenpuristus ei riitä vakuudeksi toiminnan täsmällisyydestä. Siksi Bureau Veritas on auditoinut toimintamme vuonna 2021 ja myöntänyt meille kansainväliset ISO-standardit, jotka varmistavat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että otamme turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasiat tosissamme.

Työterveydessä- ja turvallisuudessa ei jousteta

Romualalla turvallisuus ei synny itsestään.

ISO 45001- sertifikaatti takaa, että huolehdimme työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuudesta ennaltaehkäisevästi.

Ympäristöä ei romuteta

Romualalla ympäristöasioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

ISO 14001-sertifikaatti takaa, että olemme laatineet toiminnallemme ympäristötavotteet ja suunnitelleet toimintamme niihin päästäksemme.

 

Laadusta ei tingitä

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

ISO 9001-standardi takaa että palvelumme on laadukasta ja että kehitämme sitä asiakaspalautteeseen perustuen.