Ajankohtaista

Ekoparkin Kierrätystapahtuma järjestetään lauantaina 21.5.

Limingan lajitteluasema vastaanottaa kaikkia jätteitä

Tule tutustustumaan Limingan lajitteluaseman ja käsittelylaitoksen, sekä Romutan, Kempeleen Jätekuljetuksen ja Kuljetus Laurikkalan toimintaan. Tapahtumassa pääsee kuulemaan jätteiden kierrättämisestä, raaka-aineiden kiertokulusta, sekä niiden logistiikasta. Limingan lajitteluasema ottaa tapahtuman aikana vastaan kaikkia, myös maksullisia jätteitä.

 

Kivaa tekemistä lapsille

Tapahtumassa on lapsille kivaa tekemistä, kuten kierrätysrata, työkoneisiin pääsyä ja Romutan näytöksiä. Kierrätystapahtumassa järjestetään myös lelujenvaihtokirppis, jonne voi tuoda käytettyjä ja käyttämättömiä leluja, kirjoja yms. ja vaihtaa ne toisiin mieluisiin.

 

Näytöksiä ja kilpailua

 

Järjestämme näytöksiä tunnin välein:

klo. 12.30, 13.30, 14.30 ja 15.30.

 

Lisäksi aikuiset ja lapset voivat osallistua paikan päällä paljastettavaan kilpailuun, jossa kolme parasta tulosta palkitaan.

 

Makkara-, kahvi- ja pullatarjoilu

Tapahtumassa tarjoillaan on makkaraa, mehua, kahvia ja pullaa.

 

Missä

Haarasillan Ekokorttelissa osoitteessa Ouluntie 20.

 

Tapahtumassa mukana

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lakeuden EKOn, Kempeleen jätekuljetuksen ja Kuljetus Laurikkalan kanssa. Lakeuden EKO toimii Limingan, Muhoksen, Tyrnävän ja Utajärven jätehuoltoviranomaisena, Kempeleen jätekuljetus kuljettaa kotitalouden jätteet Oulussa ja sen ympäristökunnissa ja Kuljetus Laurikkala on Liminkalainen kuljetusliike, joka hoitaa maa- ja kiviainesten, sekä puun kuljetuksen.