AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme vastaanottotyöntekijää Kouvolaan

Liity porukkaamme edistämään kiertotaloutta Suomessa.

Avoimen paikan perustiedot

Asiakaspalvelutyö Kouvolassa
Työtehtävät sisältävät mm. metalliromun vastaanottamista, lajittelua ja punnitsemista, sekä asiakaspalvelua
Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
Palkka sovitaan yhdessä
Työaika 40 h viikossa
Vuosittainen hyvinvointiraha

Etsimme vastaanottotyöntekijää Kouvolaan. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa asiakaspalvelua ja metalliromun vastaanottamista, lajittelua ja punnitsemista. Etsimme henkilöä, joka saa kiinni hyvän asiakaspalvelun merkityksestä, on taitava kommunikoimaan erilaisten ihmisten kanssa ja on ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Työssäsi vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja ratkaiset heidän haasteita, joten hyvät viestintätaidot ja kärsivällisyys ovat tärkeitä.

Työtehtävät

Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on 40 tuntia viikossa. Palkka sovitaan yhdessä ja saat myös vuosittaisen hyvinvointirahan. Työpäiväsi sisältävät metalliromukuormien vastaanottoa, lajittelua ja punnitsemista, asiakaspalvelua sekä ostohyvitysten tekemistä asiakkaille.

Sinulta odotamme

Toivomme, että sinulla on asiakaslähtöinen palveluasenne, hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, oma-aloitteinen ja aktiivinen ote työhön sekä kyky tarttua tehtäviin ja viedä ne loppuun. Lisäksi odotamme, että haluat oppia uutta ja sinulla on yleisiä tietotekniikkataitoja (Office365). Paineensietokyky kiireisessä työympäristössä on myös tärkeää.

Kokemus vastaavanlaisesta työstä ei ole välttämätöntä, sillä opetamme sinulle tarvittavat käytännön taidot. Kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan kuitenkin eduksi.

Meidän työyhteisössä sinulla on mahdollisuus

Työyhteisössämme sinulla olisi mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen, olla osa kasvunälkäistä ja innostunutta, mutta rentoa ja joustavaa työyhteisöä, edistää kiertotaloutta Suomessa, edetä urallasi ja saada vuosittainen hyvinvointietu, jota voit käyttää hyvinvointipalveluihin, kuten liikuntaan, hierontaan yms.

 

Ota yhteyttä, jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä. Kysymykset ja hakemukset CV:n kera voi lähettää

Jyrkille, Romutan toimitusjohtajalle

jyrki.mutanen@romuta.fi

040 920 8237