AVOIMET TYÖPAIKAT

Vastaanottotyöntekijä Liminkaan

Liity rrRRrromuttajien joukkoomme edistämään kiertotaloutta Suomessa!

Perustiedot avoimesta paikasta

Asiakaspalvelutyö Limingassa
Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
Työtehtävät sisältävät mm. metalliromun vastaanottamista, lajittelua ja punnitsemista, sekä asiakaspalvelua
Palkka sovitaan yhdessä
Työaika 40 h viikossa
Vuosittainen hyvinvointiraha

Etsimme vastaanottotyöntekijää Liminkaan. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa asiakaspalvelua ja metalliromun vastaanottamista, lajittelua ja punnitsemista. Etsimme henkilöä, joka tietää hyvän asiakaspalvelun merkityksen, taitaa kommunikaation erilaisten ihmisten kanssa ja omaa hyvät sosiaaliset taidot. Etsimämme henkilö innostuu kiireestä ja on parhaimmillaan paineessa, kun ympärillä tapahtuu monia asioita samaan aikaan.

Työtehtävät

Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on 40 tuntia viikossa. Palkka sovitaan yhdessä ja saat myös vuosittaisen hyvinvointirahan, jonka voit käyttää haluamaasi hyvinvointipalveluun, kuten kuntosaliin, hierontaan tai vaikka uimahalliin.

Työpäiväsi sisältävät metalliromukuormien vastaanottoa, lajittelua ja punnitsemista, asiakaspalvelua, sekä ostohyvitysten tekemistä asiakkaille. Työtäsi voisi verrata lennonjohtajan pestiin, sillä näissä tehtävissä on tärkeää hoitaa useita asioita samanaikaisesti. Lennonjohtajan tavoin, sinun tulee olla jatkuvasti valppaana ja kykenevä hoitamaan useita keskusteluja ja tehtäviä yhtä aikaa – joskus kasvotusten asiakkaiden kanssa, radiopuhelimen välityksellä työkavereiden kanssa ja puhelimitse, joka saattaa piristä takataskussa samaan aikaan.

Työssäsi korostuu myös tarkkuus. Esimerkiksi metalliromukuormien vastaanotto, lajittelu ja punnitseminen vaativat tarkkaa huomiota yksityiskohtiin, jotta virheiltä vältytään ja asiakkaat saavat oikeat ostohyvitykset. Työssä on tärkeää pysyä valppaana, joka edellyttää eri viestimistä tulevien viestien seuraamista samanaikaisesti. Lennonjohtajan tavoin työssä pitää tunnistaa myös poikkeustilanteet ja reagoida niihin nopeasti.

Sinulta odotamme

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tulevien työkavereidesi vikaa, ja innostut kiireestä. Meille asiakkaat tulevat jonon sijaan rivissä, joka edellyttää useiden tehtävien hoitamista samanaikaisesti. Sinulla saattaa ajoittain olla keskustelu auki asiakkaan kanssa kasvotusten, radiopuhelimessa työkaverin kanssa ja puhelin piristä takataskussa. Odotamme, että sinulta hoituu yksityiskohdat kiireestä huolimatta täsmällisesti, jotta esimerkiksi asiakkaat saavat oikeat ostohyvitykset.

Toivomme, että sinulla on asiakaslähtöinen palveluasenne, hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen ote työhön. Kyky tarttua tehtäviin ja viedä ne loppuun on meille tärkeää. Lisäksi odotamme, että hallitset yleiset tietotekniikkataidot (Office365) ja olet halukas oppimaan uutta. Arvostamme joustavuutta tilanteen vaatiessa, esimerkiksi silloin, kun iltapäivällä tulee iso kuorma ja työpäivä saattaa venyä neljän jälkeen.

Kokemus vastaavanlaisesta työstä ei ole välttämätöntä, sillä opetamme sinulle tarvittavat käytännön taidot. Positiivinen asenne työtä kohtaan, sekä kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan kuitenkin eduksi.

Meidän työyhteisöstä

Meidän työyhteisössämme sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen ja olla osa kasvunälkäistä ja innostunutta, mutta rentoa ja joustavaa työyhteisöä. Työssäsi pääset edistämään kiertotaloutta Suomessa ja Romutalla sinulle avautuu myös mahdollisuus edetä urallasi. Meidän työyhteisössä asiat otetaan tosissaan, mutta ei ikinä liian vakavasti. Tästä työyhteisöstä ei puutu huumoria ja hauskoja hetkiä työkavereiden kanssa.

Ota yhteyttä, jos sinulle heräsi lisäkysymyksiä paikasta. Kysymykset ja hakemukset CV:n kera voi lähettää Marikalle:

marika.mustaniemi@romuta.fi

050 464 2860

Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

KETÄ ME OLEMME

Vaikka ihminen ei koskaan ole valmis, niin tämä romuala me kyllä väitetään osaavamme

Markkinointimiehet pyysivät kertoman resurssiviisaudesta, materiaalivirroista ja vihreämmästä tulevaisuudesta, mutta ei semmoinen markkinointikukku oikein taivu meidän suuhun, joten mennäänpä faktoilla.

Ketä me olemme