Metallia

Metallialan
yritykset

  Metallialan yritykset kuten hitsaus, laserleikkaus ja muut alihankinta- ja tilauskonepajat tilaavat meiltä kokonaisvaltaista metallinkierrätyspalvelua. Tähän kuuluu vaihtolavat ja niiden noutaminen sitä mukaa kun kierrätettävää metalliromua kertyy. Me ostetaan yrityksiltä kiertoon rautatuotteita, ruostumatonta terästä, kuparia, alumiinia ja muita metalleja. Kierrätämme levyleikkeet, teräsrakenteet, sorvilastut sekä romutettavat koneet ja laitteet.

Soita 08 237 48 900 tai pyydä tarjous

Teollisuusyritykset

← Tuotantotilojen uudistamisen yhteydessä meidät on kutsuttu teollisuusyrityksiin tekemään purkutöitä ja tuotannosta poistuvien koneiden romutusta. Kokemusta on karttunut esimerkiksi prosessiteollisuuden laitteiston purusta, romutuksesta ja materiaalien kierrätyksestä.

Soita 08 237 48 900 tai pyydä tarjous

Yksityishenkilöt, maatalous ja muut romuaarteiden omistajat

↓ Me ollaan kierretty koura-autolla pitkin maakuntia keräämässä kattoremonttien ja pihasiivousten jäljiltä jäänyttä metallijätettä ja käyty noutamassa pois vanhat ajoneuvot ja maatalouskoneet.

Soita 08 237 48 900 tai ota yhteyttä muuten

Yksityishenkilöt, maatalous ja perikunnat

Sähkö- ja LVI-urakoitsijat

  Urakoitsijoilta ostamme mielellämme töiden ohessa syntyvää metalliromua, kuten messinkiosia, kupariputkia sekä alumiini- ja kuparikaapelia. Tarjoamme urakoitsijoille myös vaihtolava- ja kuljetuspalveluita.

Katso metallihinnasto tai Soita 08 237 48 900 

 

Kokemuksia

Asiakkaidemme kokemuksia meistä

Aina kun me Romuta Oy:ssä palvelemme asiakkaitamme syntyy kokemuksia. Käy lukemassa viimeisimpiä tunnelmia ja tuntemuksia siitä miten asiakkaamme kokevat palveluidemme toimivan.

Lue lisää